Lån fra zmarta – Søk nå!

Ser du etter forbrukslån eller vil refinansiere et gammelt?

Hos zmarta lån kan du få tilbud på:

– Forbrukslån

– Refinansiering

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Sjekk hvor mye lån du kan få hos zmarta

Forbrukslån med Zmarta

Hos Zmarta kan du søke om lån på mellom 5000 kroner og 500.000 kroner. Ved å bruke vårt skjema kan du få tilbud fra flere og sammenligne de forskjellige lånene. På denne måten vil du enkelt finne det billigste forbrukslånet. 

Sammenlign tilbud

Før du bestemmer deg for å ta opp et lån, bør du sammenligne tilbud fra forskjellige lånetilbydere. Dette kan du enkelt gjøre med vår tjeneste. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet, deretter sammenligne tilbudene fra de ulike bankene. På denne måten vil du finne det billigste lånet. 

 

Søk om forbrukslån hos zmarta
Sammenlign flere kredittkort slik at du finner det beste

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Zmarta

Zmarta er en formidler av forbrukslån og refinansiering av lån, det vil si at man kan søke lån fra flere banker samtidig via nettsiden deres zmarta.no. Selskapet ligger under svenske Zmarta Group og har vært på det norske markedet siden 1999.

I tillegg til å kunne sammenligne forbrukslån og refinansiering av lån, har Zmarta også begynt å sammenligne strømavtaler i samarbeid med elskling.no.

Selskapet har virke i både Norge, Sverige og Finland.

Forbrukslån med Zmarta

På nettsiden til Zmarta.no kan man søke om lån mellom 5000 og 500 000 kroner. De er en såkalt finansagent, som vil si at de sender søknaden din til flere banker. Da står du fritt til å velge det beste lånetilbudet.

Angående rente, blir den satt individuelt for hver låntaker, basert på personlig økonomi og betalingsevne. Det er dessuten flere banker, så nettsiden nevner de at den nominelle renten kan variere rundt 5,99 % og 26,9 %. 

Du kan søke nedbetalingstid opptil 15 år, men det pleier å gjelde refinansiering av gjeld. For forbrukslån er det som oftest maksimum 5 år.

I prosessen hvor man skal sammenligne lån, bør man se på effektiv rente. Dette representerer de faktiske kostnadene, da nominell rente er ekskludert ting som termingebyr og etableringsgebyr.

I tillegg, for å få mest utbytte av å sammenligne lån, bør man også gå nøye gjennom vilkår og betingelser i lånetilbudene fra de ulike bankene. Så vel som nominell rente, nedbetalingstid og gebyrer.

Søknadskrav for lån uten sikkerhet hos Zmarta

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, det vil si at man slipper å stille bolig eller andre eiendeler som sikkerhet hos banken, mot en noe høyere rente. Det finnes likevel egne krav hos ulike leverandører av lån, også hos Zmarta: 

  •         Aldersgrense for å søke er 20 år
  •         Årslønn må være over 120 000 kroner
  •         Man kan ikke ha betalingsanmerkninger
  •         Man må ha lignet/skattet til Norge i minimum 3 år

Det oppfordres til å vurdere egen betalingsevne og økonomiske situasjon før du eventuelt velger å låne. Det å sammenligne lån koster riktignok ingenting, og er uforpliktende.

Behandlingstid på søknad hos Zmarta.no

Det er litt forskjellig behandlingstid hos de individuelle bankene. Mens noen utfører kredittsjekk automatisk, gjør noen det manuelt, men det er vanlig at man får svar nokså fortløpende.

Det er nesten alltid mulig å få låneavtalen umiddelbart på e-post, og at man kan signere med BankID, og de fleste har mulighet for å sende lånedokumenter i posten. Velger du ordinær postgang vil selvfølgelig behandlingstiden bli lengre.

Etter du har signert lånedokumentene pleier pengene å være på kontoen din i løpet av 1-3 virkedager. Det er også avhengig av tid på døgnet du søker, og om det er virkedag eller helg. I teorien kan man få utbetalt pengene samme dag man søker.

Rask utbetaling er gitt korrekt informasjon og  nødvendig dokumentasjon som for eksempel lønnslipp. Samt at alle lånedokumenter er returnert og signert i henhold til kravene til den banken du eventuelt har valgt å godta lånetilbudet til. 

Kontakt Zmarta

For å få tak i kundeservice, kan man:

  •         Ta kontakt på tlf: +4723967010 (åpningstider 09:00-17:00 på hverdager)
  •         Fylle ut et kontaktskjema som du også finner på nettsiden. 
  •         Sende e-post til info@zmarta.no
  •         Besøke hjemmeside www.zmarta.no. Her får du mer info, lånekalkulator, logg inn til «min side» og du kan starte en chat (åpningstider 09:00-17:00 på hverdager).
  •         Adresse for post er Zmarta c/o Aker Brygge Business Centre, Postboks 1433 Vika, 0115 OSLO