Lån fra Webfinance – Søk nå!

Ser du etter forbrukslån eller vil refinansiere et gammelt?

Hos Webfinance kan du få tilbud på:

– Forbrukslån

– Refinansiering

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Sjekk hvor mye lån du kan få hos Webfinance

Webfinance Forbrukslån

Hos Webfinance kan man søke om lån fra 5000 kroner til 400.000 kroner. Nedbetaling for forbrukslån er opptil 5 år, og for refinansiering er nedbetalingstiden opptil 12 år. 

Behandlingstid på søknad

Når du søker på lån hos Webfinance behandles søknaden i de aller fleste tilfeller automatisk. Når søknaden er ferdigbehandlet og signert, er pengene er på konto innen 1-3 virkedager. 

 

Søk om forbrukslån hos webfinance
Sammenlign flere kredittkort slik at du finner det beste

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Webfinance

Webfinance.no er en låneformidler, hvor man kan søke lån fra flere banker samtidig via nettsiden deres. Domenet ble registrert i 2015, og er eid av Leads Nordic AS.

Å sammenligne forbrukslån og refinansiering av lån fra flere ulike banker er gratis og uforpliktende. Det er først når man inngår en låneavtale at det påløper kostnader.

Forbrukslån med Webfinance

Med Webfinance vil man få tilbud fra flere banker med én søknad, og kan få en enklere oversikt over hva som er det billigste forbrukslånet. De er derfor ikke en låneutsteder selv, men en såkalt finansagent.

På nettsiden kan man søke lånebeløp mellom 5.000 kroner og 400.000 kroner. Rente blir satt forskjellig for hver enkelt,  men på nettsiden nevner de at den varierer mellom 6,99 % og 26,9 %.

Du kan søke nedbetalingstid opptil 12 år ved refinansiering av gjeld, men for forbrukslån pleier det å være opptil 5 år.

Unngå ubehagelige overraskelser ved å se på effektiv rente, og ikke nominell rente når du sammenligner lån. Effektiv rente er nominell rente inkludert ting som termingebyr og etableringsgebyr, og derfor mer representativ for faktiske kostnader.

Søknadskrav for lån uten sikkerhet hos Webfinance

Det er ikke nevnt noen spesifikke krav ute på Webfinance.no. Siden de formidler lån er det de individuelle bankene som behandler søknaden. Man bør derfor regne med at bransjestandard blir overholdt. 

Vanlige krav er at man må være over myndighetsalder, ha fast inntekt, vært norsk statsborger så og så lenge og ingen betalingsanmerkninger.

Fyller man inn riktig info, bør du raskt få svar om du oppfyller bankenes krav eller ikke. Riktignok bør du selv vurdere din egen situasjon før du velger å ta opp et lån uten sikkerhet. 

Dessuten bør man gå nøye gjennom vilkår og betingelser i avtalene man blir tilbudt, i tillegg til rente, effektiv rente, gebyrer og nedbetalingstid. Slik sett er det gunstig å bruke en sammenligningstjeneste for lån.

Behandlingstid på søknad

De ulike bankene man søker gjennom Webfinans.no har nok forskjellig behandlingstid, men det er vanlig at man får svar ganske fortløpende, ofte automatisk.

Det er nesten alltid mulig å få låneavtalen umiddelbart på e-post, og at man kan signere med BankID. 

Etter du har signert lånedokumentene pleier pengene å være på kontoen din i løpet av 1-3 virkedager. Det er også avhengig av tid på døgnet du søker, og om det er virkedag eller helg.

At utbetaling skjer så raskt som mulig er også gitt at du har fylt inn korrekt informasjon og dokumentasjon. Samt at alle de nødvendige dokumenter er returnert og signert i henhold til kravene til den banken du har valgt å låne fra.

Hos noen banker er det mulig å få avtalen sendt til sin postadresse, om man ikke vil signere elektronisk med BankID. Da vil naturligvis tiden for behandling bli noe lengre.

Kontakt Webfinance.no

For å få tak i kundeservice, kan man:

  •         Ta kontakt på tlf: +4762827671. Åpningstider er ikke oppgitt.
  •         Fylle ut et kontaktskjema på nettsiden deres
  •         Besøke hjemmeside: www.webfinance.no for mer info og lånekalkulator
  •         Adresse for foretaket er Webfinance AS, Vardelia 11, 2020 SKEDSMOKORSET

E-post er ikke oppgitt.