Lån fra Thorn Privat Finans – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Her kan du få tilbud på:

– PrivatLån Pluss

– PauseLån

– TryggLån

– Lånebevis

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Vi hjelper deg med å innhente lånetilbud fra Thorn Privat Finans og flere andre banker

Thorn Privat Finans erfaringer

Vurderer du å søke om lån kan det være lurt å forhøre seg om banken du skal søke hos. Det er kjedelig om noe plutselig skjer og servicen ikke er bra. Den beste metoden kan være å ta kontakt med venner og bekjente og høre om deres erfaringer.

Sammenlign flere tilbud

Hvis du er på jakt etter ett lån kan det være lurt å innhente flere forskjellige tilbud. Det er ofte en veldig stor variasjon på pris fra de ulike bankene. Men husk å se på den effektive renten. Denne renten inkluderer alle skjulte kostnader.

 

Søk om forbrukslån hos Thorn Privat Finans
Om du har flere dyre lån fra kredittkortet, kan det lønne seg å refinansiere

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Thorn Privat Finans

Thorn lån hjelper deg til å få finansiert det du måtte trenge, samtidig som de ønsker å gi deg seriøs og personlig rådgivning. De kan altså hjelpe deg å finne riktige finansieringsløsninger for din privatøkonomi.

Thorn lån

De tilbyr en rekke ulike finansieringsavtaler som privat lån pluss, pauselån, trygglån og lånebevis. Videre har Thorn produktfinansiering med diverse elektronikk og hvitevarer på månedsnedbetaling. Hvorfor vente når du får en god deal på produkter i dag?

Privat lån pluss

Dette lånet vil bli tilpasset deg slik at du kan sette avdragene på pauser i perioder økonomien er stram. Her kan du låne opp til 100 000 kroner med en årlig fast rente fra 9,48% til 21,60 %, gitt at økonomien din tilsier det. Nedbetalingstiden kan settes fra 12 mnd. til 72 mnd., men du kan når som helst nedbetale hele lånet om du har mulighet. Minste beløp du kan låne er 10 000kr. 

Pauselån

Pauselån er for deg som ønsker å sette betalingen av lånet på pause en måned eller har behov for ekstra pusterom i økonomien. Når låneavtalen signeres vil du få en nedbetalingsplan med faste lave avdra, men du kan når som helst sette dette på pause. 

Trygglån hos Thorn Finans

Med trygglån kan du låne opp til 50 000 kroner som er fritt disponibelt til det du måtte ønske, men samtidig få med en forsikring som dekker avdragene om du skulle bli syk eller miste jobben. Denne forsikringen vil dekke opp til 12 måneder med innbetalinger på lånet, og gir derfor en god trygghet for deg og din familie. Nedbetalingstiden kan settes fra 12 til 60 måneder.

Lånebevis

Dersom du tenker å låne penger i fremtiden kan du få et lånebevis som gir et konkret beløp på hva du kan låne. Gjennom Thorn får du lånebeviset helt gratis og uforpliktende, og betaler kun først når du velger å aktivere lånet. Lånebeviset gjelder for 30 dager og kan gi deg en god ide på hva du kan låne.

Produktfinansiering via Thorn

Trenger du en ny vaskemaskin i dag, men mangler pengene? Et alternativ til forbrukslån er å kjøpe produktet med månedlig nedbetaling. Thorn privat finans har det meste av både elektronikk som data og telefoner, samtidig som de har hvitevarer som kjøleskap, vaskemaskin og mer. Gå inn på www.thorn.no/produktfinans.aspx for å bestille det produktet du ønsker og få oversikt over pris per måned.

Thorn.no – Nettbank, min side og kontakt

Thorn Finans har ingen egen nettbank eller mulighet til logg inn på «min side. De har heller ingen egen app. Gå inn på www.thorn.no for å søke om lån i dag.

Banken holder til i Oslo, adressen deres er Grensesvingen 9, 0661 Oslo. Du kan også komme i kontakt med Thorn sin kundeservice på tlf (+47) 21610000. Åpningstider er mandag til torsdag fra kl. 08.00 til 18.00, fredag fra kl. 08.00 til 16.00, samt lørdag fra kl. 11.00 til 16.00.