Lån fra Svea Finans – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Hos Svea Finans kan du få tilbud på:

– Kredittkort

– Forbrukslån

– Refinansiering

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Sjekk hvor mye lån du kan få fra Svea Finans

Svea Finans erfaringer

Vurderer du å ta opp et lån? Da er det viktig at du finner en bank som du er fornøyd med. Men hvordan vet man egentlig det før man prøver?

Ta kontakt med venner og bekjente og hør om de har noen erfaringer med banken. Har de det kan du få høre om dette er en bank du bør satse på. 

 

Få billig lån

Den viktigste faktoren når du skal ta opp et lån er selvfølgelig renten. Denne skal jo helst være så lav som mulig. Men hvordan finner du den lavest renten?

Jo, du bør sammenligne lån fra flere banker. Dette kan du enkelt gjøre med vår sammenligningstjeneste. Da vil du fort se hvilket lån som lønner seg. 

 

Søk om forbrukslån hos Svea Finans
Sammenlign flere kredittkort slik at du finner det beste

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Om Svea Finans

Svea Finans AS eller Svea Finans NUF er del av svenske Svea Ekonomi, og har siden oppstart blitt Nordens største privateide finansieringshus, med virksomhet i flere europeiske land.

Mens det svenske moderselskapet ble startet som Svea Inkasso i 1981, før de senere byttet navn, ble Svea Finans Norge startet i 1998.

De tilbyr tjenester for bedrifter, deriblant inkasso, billing, factoring kredittopplysning, restkontoservice, fakturakjøp, porteføljekjøp, betalingsgaranti, fakturaservice og salgsfinansiering.

For privatmarkedet i Norge tilbyr Svea Finans lån, refinansiering og sparing.

Hovedkontoret til det svenske moderselskapet ligger i Sverige, mens Svea Finans Norge har kontorer i Oslo, Trondheim og Hamar.

 Svea Finans lån

Hos Svea tilbys både lån med og uten sikkerhet. Det usikrede lånet deres, altså et forbrukslån, kaller de for Svealånet.

Med Svealånet kan søke om å lån uten sikkerhet fra 20.000 kroner og opptil 400.000 kroner. Hvor mye rente du må betale avhenger av en individuell vurdering som blir gjort av deg og din økonomi.

Blant annet foretas det en kredittsjekk som vil beregne en kredittscore for deg, desto lavere du har, desto høyere blir renten. Det er viktig å vite hva den effektive renten blir, for det er den som er representativ for de faktiske kostnadene rundt lånet.

For lånet med sikkerhet, stiller Svea krav til sikkerhet i eiendom, og du kan låne opptil 80 % av markedsverdien på eiendommen din.

Svea Finans refinansiering

Hvis du sliter med mye gjeld i form av for eksempel flere smålån eller kredittkort, er det lett å miste oversikt over egen økonomi. Samler du alle slike lån du har, så har du færre regninger å tenke på i måneden.

Ikke bare er det mer oversiktlig, det er også billigere, ettersom hvert enkelt lån har sine egne gebyrer. Det vil si at hvis du samler de, betaler du kun gebyrer for refinansieringslånet. Noe som vil senke månedskostnadene dine.

Svea tilbyr refinansiering både med sikkerhet i bolig, men også uten sikkerhet. Et usikret refinansieringslån vil være dyrere enn et sikret, men det vil fortsatt bli billigere enn å ha flere mindre lån med høy rente.

Refinansiering av gjeld kan du få som lån uten sikkerhet med betalingsanmerkning, men det er viktig at du endrer forbruksvanene dine. Misligholder du lånet, driver Svea Finans inkasso.

Svea Finans søknadskrav

Det finnes ikke så altfor mye info om Svea Finans’ søknadskrav, men noe er det: 

  • Aldersgrense for å søke er 20 år, øvre aldersgrense er 67 år.
  • Årslønn må være over 230.000 kroner
  • Man kan ikke ha betalingsanmerkninger, med mindre det er snakk om refinansiering

 I tillegg pleier det å være krav om å være bosatt i Norge, og ha skattet til Norge over et visst antall år.

Svea Finans behandlingstid

På nettsidene til Svea er det ikke noe relatert til behandlingstid for lån, men for et forbrukslån pleier det å bli godkjent fortløpende.

Etter man fyller inn søknaden har mange aktører automatisk svar på lånesøknaden.

Om det ikke skjer automatisk viser erfaringer at så å si alle som driver med usikrede lån behandler lånesøknader fortløpende. Vanlig tid før pengene står på konto er mellom 1-2 virkedager.

Svea Finans kontakt

For å få kontakt med Svea Finans’ kundeservice, kan man:

  • Ta kontakt på tlf: +4721542360 for spørsmål angående forbrukslån og tlf: +4721542370 for spørsmål angående refinansiering (åpningstider 09:00-16:00 på hverdager)
  • Sende e-post til direkte@sveafinans.no
  • Besøke hjemmeside https://www.svea.com/no/nb/start for mer info
  • Adresse for post er Svea Finans, Innspurten 15, 0663 OSLO

Er du eksisterende kunde kan du logge inn på Svea Finans’ «Min side». Her finner du oversikt over lån, refinansiering og sparekonto. Her er også info om nedbetaling og du kan ta ut penger fra eventuell sparekonto.

Du må bruke BankID for å logge inn, og Svea Finans logg inn finner du her.