Forbrukslån fra Sparebank 1– Søk nå!

Søker du etter forbrukslån eller vil refinansiere lån?

Hos Sparebank 1 kan du få tilbud på:

– Forbrukslån

– Kredittkort

– Refinansiering

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Sjekk hvor mye lån du kan få hos Sparebank 1

Kredittkort fra Sparebank 1

Med Sparebank 1 sitt Mastercard kan du utsette betalinger rentefritt i 45 dager. I tillegg til dette får du fordeler og rabatter når du bruker kortet. Kortet gir deg en svært gunstig reiseforsikring, rabatter på drivstoff og mye mer.

 

Sammenlign låneavtaler

Det kan lønne seg å ta i bruk en sammenligningstjeneste når du skal skal ta opp lån. Sammenligningstjenester gir deg en god oversikt over de forskjellige lånetilbudene og hjelper deg å finne den billigste låneavtalen.

 

Søk om forbrukslån hos Sparebank 1
Sammenlign flere kredittkort slik at du finner det beste

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Sparebank 1

Sparebank 1-alliansen er et samarbeid mellom 14 banker, som ble etablert i 1996. Selskapet er organisert gjennom de felleseide selskapene Sparebank 1 Gruppen AS og Sparebank 1 Banksamarbeidet DA. I tillegg til å levere spareprodukter og ordinære lån, tilbyr de også forbrukslån, refinansiering av lån og kredittkort. Selv om bankene deler ting som grafisk profil, app og merkevare, er de selvstendige. Det vil for eksempel være en viss forskjell på tilbudene i Sparebank 1 Østlandet, SR Bank og Nord-Norge, for å nevne noen.

Forbrukslån fra Sparebank 1

Utgangspunktet for forbrukslånene de ulike bankene i Sparebank 1-alliansen tilbyr virker å være ganske like, men det finnes likevel variasjoner i vilkår og rente. Noe som virker felles er at man kan få lån uten sikkerhet på opptil 250.000, med en nedbetalingstid på opptil 5 år.  Derfor kan det lønne seg å benytte en sammenligningstjeneste for å finne det beste lånet.

Skal du for eksempel refinansiere lån er det mye å spare i renter og gebyrer. Et eksempel fra Sparebank 1 Østfold Akershus er et lån på 65.000 som betales over 5 år. Nominell rente er 16,75 % og effektiv rente er 19,83 %. Totalt betaler man tilbake 96.675 kroner.

Husk at effektiv rente er mer representativ for de faktiske kostnadene rundt lån uten sikkerhet. Nominell rente er ekskludert ting som termingebyr og etableringsgebyr. Det er også mulig å få med betalingsforsikring på lånet.

Kredittkort fra Sparebank 1

Sparebank 1 tilbyr også kredittkort fra Mastercard. Det er flere typer, som Ung, LOfavør og Extra, med ulike fordeler. Dette er noen av de fordelene som er felles:

  •         Intet gebyr på kontantuttak i utlandet
  •         Reise- og avbestillingsforsikring, samt dekning ved tap av bagasje og egenandelsforsikring på leiebil
  •         Inntil 45 dagers rentefri kreditt og ingen årsavgift
  •         Rabatt på drivstoff
  •         Andre faste rabatter og tilbud

  Tenk deg godt om når du setter en kredittgrense. Sjansjen for overforbruk og risiko for å sitte igjen med dyr gjeld minsker om man setter en lav en. Fordelsprogram er mest lønnsomt om du betaler regningene i tide.

Søknadskrav for lån uten sikkerhet hos Sparebank 1

Vilkår og krav varierer fra bank til bank i stiftelsen, både aldersgrense og inntektskrav.  Man bør også sette visse krav til seg selv, og være streng med seg selv når man vurderer om man har råd til å ta et forbrukslån. Om du likevel skal låne, kan du spare tid og penger på å sammenligne lån.

Behandlingstid på søknad hos Sparebank 1

Sparebank 1 har ikke så mye informasjon ute angående behandlingstid, men vanligvis pleier søknader om lån uten sikkerhet å gå relativt fortløpende. Etter godkjent søknad, sier de at de betaler straks det er levert lånedokumenter med signatur og betinget dokumentasjon. Rask behandlingstid er gitt faktorer som at du eksempelvis at du har BankID for å signere låneavtalen elektronisk. Informasjon og etterspurt dokumentasjon må også være klart og korrekt.

Kontakt Sparebank 1

De ulike filialene har ulik kontaktinfo, så det beste er å besøke Sparebank 1 sin side for kundeservice. Her skriver du inn postnummer eller velger hvilken bank du ønsker å kontakte, så får du informasjon om telefonnummer, e-post og adresse. www.sparebank1.no er det også en chattefunksjon.