Sammenlign smålån fra flere banker! 

Få lån fra 1.000 til 100.000,

Få nedbetalingstid fra 1 til 15 år

Nominell rente fra 5,95%

Til refinansiering av gjeld eller nytt lån

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik kan du søke om smålån

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Har du mange smålån? Da kan det være lurt å refinansiere til ett større lån

Trenger du små lån?

Av og til kan det være problematisk å få alle ender til å møtes. Noen ganger dukker det opp regninger du ikke kunne forutse, eller kanskje du rett og slett skal på reise eller kjøpe noe nytt. Med et forbrukslån kan du bruke pengene på mye forskjellig, som:

  • Refinansiering
  • Bil/MC
  • Båt
  • Regninger
  • Reise og fritid
  • Oppussing

 

Kan jeg få smålån?

Mange lurer på om de kan få lån. Det er flere forskjellige faktorer som avgjør dette. Det er større sjanse for at du får lån dersom du oppfyller følgende kriterier:

  • Har en inntekt på minimum 120.000 kroner i året.
  • Er mellom 20 og 70 år
  • Har ikke betalingsanmerkninger
  • Norsk statsborger (bodd i Norge i 3 år og registrert i Norsk folkeregister)

 

Unngå dyre smålån, refinansier og spar penger.
Har du kredittkort gjeld? Da kan det lønne seg å samle de til ett forbrukslån

Hvis uforutsette regninger dukker opp kan smålån være et bedre alternativ enn å droppe å betale regningen!

Hva er smålån?

Det er en form for forbrukslån, altså et lån uten sikkerhet. Det vil med andre ord si at banken ikke har pant i noen av dine eiendeler. Dette er også bakgrunnen for den høyere renten. Ettersom dette er bankenes sikring for å kunne tilby lån med høy risiko. Selv om lånet er et forbrukslån, er det som regel snakk om mindre beløp. Mens forbrukslån gjerne begynner på lavest 25 000 kroner. I tillegg har mindre lån kortere nedbetalingstid. Noe som vil redusere kostnadene ved å ta opp et slikt lån. Ettersom rentene ikke løper over like mange måneder.

Et annet navn for forbrukslån

Ettersom smålån er en underkategori av forbrukslån stilles mange av de samme kravene til søkeren. Dette gjelder alder, kredittsjekk for betalingsanmerkninger og inntekt, og den generelle økonomiske situasjonen.

En klar fordel med mindre lån er at behandlingstiden og søknadsprosessen går rimelig raskt. Faktisk enda raskere enn andre forbrukslån. Dette kan også være en ulempe. Dersom det frister å ta opp et slikt lån når det strengt tatt ikke er nødvendig. I tillegg er renten på dette lånet ofte hakke høyere enn forbrukslån.

Smålån uten sikkerhet

Smålån er i likhet med forbrukslån et lån uten sikkerhet. For at bankene skal ha en viss sikkerhet når risikoen er høy blir renten deretter. Når det gjelder små lån, kan man jo spørre seg om man heller burde bruke kredittkort. Når det er snakk om mindre beløp. For flere kan dette være praktisk for å finansiere kjøpet, men da er det viktig at regningen betales når den faktisk kommer. Hvis ikke begynner rentene å løpe og da går vinningen fort opp i spinningen som man sier. Renter og gebyrer på kredittkort er vesentlig høyere enn rentene på mindre lån. Så her må du finne ut av hva som passer deg best. Fordelen med disse lånene kontra kredittkort er også at betalingstiden er lenger. Du trenger ikke betale tilbake summen i sin helhet på en gang.

Unngå smålån på dagen, på timen og på minuttet

Å låne penger på dagen, på timen eller minuttet er ikke å anbefale og noe du bør unngå. Andre ganger er det ikke til å unngå. men da er det viktig at du setter deg godt inn i lånevilkårene. Slik at du vet hva du går inn for. Smålån som kan utbetales på dagen er det som gjerne går under SMS-lån eller mikrolån. Her sender man søknad via mobilen og vil raskt få svar på SMS. Disse lånene kan fungere godt dersom du er helt avhengig av penger raskt. Men husk at långiverne tar seg godt betalt for å gi deg penger disponibelt så raskt.

Spar penger på å samle smålån

Når det er snakk om mindre beløper er også terskelen lavere for å ta opp et nytt lån. Har du kommet i en ond sirkel av å stadig ta opp et lite lån? Da vil du kunne spare mye penger på å samle alle små lånene du har til ett lån. Dette kalles refinansiering av lånet.

Hvordan refinansiere smålån

Refinansiering av lån gjøres ved å ta opp et nytt lån for å dekke andre utestående lån du har i dag. Å ta opp et nytt lån vil gjøre at du sparer penger ved å få en bedre rente. Dermed får du mindre rentekostnader å betale. I tillegg gir refinansiering av mindre lån deg en bedre oversikt over den gjelden du sitter på. Ettersom det er lettere å ha kontroll på en utestående gjeld enn flere.

Det finnes flere grunner til at det lønner seg økonomisk med refinansiering av mindre lån. Den ene er at bankene tjener mer på en kunde som har et totalt sett større lån. Enn mange mindre lån hos ulike aktører. Dette gjør at du får tilbud om en lavere rente ved refinansiering av dine utestående smålån – dette sparer deg for penger! I tillegg får du en nedbetalingsplan som du kan leve med. Hvor banken tar hensyn til hvordan din økonomiske situasjon er. Dette gjør at du får betalt tilbake gjelden. I stedet for å havne i den onde sirkelen av å stadig ta opp et nytt lån for å betale det gamle lånet. Unngå å bli en gjeldsslave og ta ansvar i dag. Refinansier de mindre lånene og tilbakebetal gjelden du sitter på. Bruk vårt skjema så er prosessen i gang.

Beste refinansiering av smålån

Beste måten å refinansiere mindre lån på er å sammenligne flere forbrukslån hos ulike låneformidlere. Finn den beste renten og lånevilkår, for deretter å betale ned alle de ulike lånene du sitter på. For å gjøre prosessen så enkel som mulig for deg selv kan du benytte vårt skjema. Her fyller du inn beløpet du trenger for å dekke utestående gjeld. Deretter får du flere uforpliktende tilbud fra ulike aktører. Du takker selvsagt bare ja til det beste tilbudet. Enklere blir det ikke!