Lån fra Santander – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Hos Santander kan du få tilbud på:

– Kredittkort

– Forbrukslån

– Standardlån

– gebyrfritt smålån

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Vi hjelper deg med å innhente lånetilbud fra Santander og andre banker

Santander lånekalkulator

Er du usikker på hva et lå vil koste deg kan bruke lånekalkulatoren på Santander sin hjemmeside. Da vil du fort se hva et forbrukslån vil koste deg i måneden, samtidig kan du også se hva den totale lånekostnaden vil være. På denne måten vil du få god oversikt over hva et lån faktisk vil koste deg.

Santander Norge

Santander tilbyr en mange forskjellige produkter i Norge. Du kan velge mellom billån, fritidslån, kredittkort og forbrukslån. Så her er det garantert et produkt som passer de fleste. Dersom du ønsker et forbrukslån må du minimum være 23 år, bosatt i Norge, ha en fast årsinntekt på minimum 200.000 kroner og null betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

 

Søk om forbrukslån hos Santander
Santander har mange kredittkort å velge mellom, sammenlign og finn det beste

Visste du at man kan spare penger ved å sammenligne lån fra Santander og andre banker

Om Santander

Santander Bank, eller Santander Consumer Bank, har høy kompetanse og er trygt valg. Dersom du er på jakt etter billån, forbrukslån eller et kredittkort kan dette være banken for deg. I tillegg har de både sparekonto, høyrentekonto og handlekonto (også kalt brukskonto). Banken tilbyr en rekke ulike tjenester innenfor både forbrukslån og kredittkort:

Forbrukslån fra Santander Bank

Banken tilbyr fra 70 000 til 350 000 kroner uten sikkerhet, og velger du standardlån vil du kunne få hjelp til uforutsette kostnader uten å måtte stille sikkerhet i dine eiendeler. De tilbyr også smålån fra 10 000 kroner til 70 000 kroner helt gebyrfritt om du ønsker å låne et mindre beløp. Fordelen på smålånet er at det er ingen etablerings- eller termingebyr og du kan ha en nedbetalingstid på inntil 5 år, men når som helst tilbakebetale hele eller deler av beløpet.

De har også en refinansieringsordning for å samle dyre smålån og gjeld, der man kan samle utestående gjeld på inntil 350 000 kroner.

Billån og andre lån

Santanderbank har en rekke låneordninger for billån og ellers andre fritidslån slik som båt, MC-lån, ATV og mer. Når det gjelder billånet så velger man om det er snakk om bil, bil uten kaskoforsikring eller elbil man ønsker lån til. Ved å sende inn en søknad vil du få tilbud på effektiv rente og en nedbetalingsplan. Inne på deres nettsider kan du lese om hvordan du bør foreta et bilkjøp, samt mange gode tips og råd når det gjelder kjøp og salg av kjøretøy.

Skal du kjøpe båt? Da kan Santander banken hjelpe deg, for her vil du kunne få opptil 65% finansiering til båtkjøpet ditt og inntil 15 års nedbetalingstid. Er båten under 7 meter må lånet overstige 50 000 kroner, mens ved en båt over 7 meter stilles minimumskravet til lånebeløp på 100 000 kr. I begge tilfeller er det et egenkapitalkrav på minimum 35%.

Tilbyr flere kredittkort 

Her er det mange å velge mellom, og for å hjelpe deg å velge riktig kan du lese mer om hvert enkelt under:

Gebyrfri Visa

Dette kortet kan brukes gebyrfritt i hele verden, har reiseforsikring og egenandelsforsikring for leiebil og kan enkelt kobles opp mot Apple Pay (altså kan du betale enkelt med mobilen eller klokken).

Santander Red

Red er kortet for deg som ønsker en trygghet når uforutsette utgifter oppstår. Kortet har en lavere effektiv rente enn mange kredittkort og ligger på 17,1%. Her får du også en rekke fordeler som kickback fra ulike nettbutikker og rabatter på restauranter. Dersom du skulle ønske betalingsutsettelse har de også gunstige betingelser for dette.

Flexi Visa

Handler du mye innenfor en varekategori? Ja da bør du vurdere Flexi Visa Kredittkort. Her får du nemlig 4 % rabatt på din valgfrie kategori, altså kan du velge om du ønsker ekstra bonus på elektronikk, drivstoff, flyreiser, klær og sko m.m. Det skal nevnes at det er en maksimal bonusutbetaling på 200 kr per måned (eller 2000 kr per år).

En annen fordel med kortet er at du får tilgang til fordelsprogrammet Kickback, tilsvarende som kortet over. Effektive renten begynner å løpe om du ikke betaler fakturaen i sin helhet og ligger på 24,6%.

Manchester United Visa

Holder du med Manchester United? Hvorfor ikke vise det klart og tydelig med Manchester United Visa kortet! Er du en skikkelig blodfan bør du juble, for med dette kortet får du eksklusiv tilgang til Ticket Hotline, samt rabatter på Old Trafford og United Direct. I tillegg følger en reise- og avbestillingsforsikring med i kortet.

Gå inn på www.santander.no, eller www.santanderconsumer.no for å lese om lånevilkår og øvrige fordeler.

Santander.no – Nettbank og kontakt

For å sjekke nettbank, status på søknader og kreditt, gå inn på Santander.no. Logg inn på «min side» via login på https://www.santanderconsumer.no/logg-inn/. De  har dessverre ingen egen app. For ytterligere informasjon, søknadsprosess og lånevilkår kan du gå inn på www.santanderconsumer.no.

Santander holder til på Lysaker, med adresse Strandveien 18, 1366 Lysaker. Du kan også komme i kontakt med kundeservice på tlf (+47) 21083000. Åpningstidene er mandag til fredag fra kl. 08.00 til 16.00.