Lån fra Sambla – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Her kan du få tilbud på:

– Forbrukslån

– Refinansiering

– Billån

– Andre ulike typer lån

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Sjekk hvor mye lån du kan få fra Sambla

Sambla erfaringer

Om du skal ta opp et forbrukslån er det veldig viktig at du er fornøyd med banken din. Den beste måten på å finne ut om en bank eller tjeneste fungerer, er å forhøre seg. Ta gjerne kontakt med venner og bekjente for å sjekke hva slags opplevelse de har hatt. 

 

Sammenlign lån

De fleste som trenger et lån ønsker å få den laveste renten. Å betale mer enn man må er jo ikke noe særlig. Vårt tips til deg er da å bruke en sammenligningstjeneste. Da vil du få tilbud av flere banker uten å bruke mye tid og energi. Deretter kan du lett sammenligne de forskjellige lånene. Slik at du får den beste renten. 

 

Søk om forbrukslån hos Sambla
Har du mye kredittkort gjeld? Da kan det lønne seg å refinansiere slik at du får bedre rente

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Sambla

Sambla AS er en låneformidler som startet opp i 2014. Deres «filosofi» har alltid vært lik, nemlig å sammenligne en rekke tilbud fra ulike banker uansett hvem de er og hva de gjør. Dette er for at du skal få det beste banklånet for deg. Forskjellige kunder får tilbudt ulike vilkår og i ulike banker. Dette gjør at for deg som kunde kan det være vanskelig å vite hvilken bank som tilbyr deg den beste renten og beste vilkår i låneavtalen. Derfor har Sambla laget en tjeneste slik at du får tilbud fra opptil ni forskjellige banker slik at du kan sammenligne og velge det tilbudet som passer deg best. Tjenesten er selvfølgelig helt gratis å benytte seg av, og du er heller ikke forpliktet til å takke ja til noen av lånetilbudene.

Lån

Gjennom Sambla kan du få tilbud på forbrukslån fra 5 tusen til 500 tusen kroner. Fordi det er et forbrukslån slipper du derfor å stille eiendom som pant for å ta opp lånet. I dag tilbyr selskapet 15 banker og långivere med en rente fra 6,19%. Sambla har også et samarbeid med ni av bankene:

 • Ya Lånet
 • BB bank ASA
 • EasyBank
 • IKANO bank
 • Santander conumer bank
 • InstaBank
 • Re:member
 • OptinBank
 • Collector bank
 • Gjensidige
 • KomplettBank
 • MyBank
 • BraBank
 • Nordax Bank
 • Avida

Når man skal ta opp lån er selvsagt renten viktig, og desto lavere rente, jo rimeligere blir lånet. Ved å bruke Sambla vil du finne det beste lånet og den banken som tilbyr deg lavest rente. Dette er fordi selskapet lar bankene se din søknad og deretter lar de komme med sitt beste tilbud. Ettersom det er konkurranse om å gi deg det beste lånet vil du på denne måten få tilbud om bedre renter slik at du velger akkurat deres bank. Renten du blir tilbudt varierer individuelt ut ifra din økonomiske situasjon og bankenes opplevde risiko.

Søknad

Gjennom et forbrukslån slipper du å sette pant i noe og du kan selv disponere pengene fritt på det du måtte ønske. Altså kan du bruke det på billån, reise, båtlån, avbetalingslån, ferie, kredittkort og annet. Det vil si at du kan bruke Sambla til å refinansiere gjelden din. Refinansiering vil si at du tar opp et større lån som du bruker til å betale ned all annen utestående gjeld. Det nye lånet vil ha lavere rente og en nedbetalingsplan som er enkelt for deg å følge slik at du blir kvitt gjelden din.

Søknaden sender du ved å velge ønsket totalbeløp og ønsket nedbetalingstid. Videre velger du om du ønsker et nytt lån eller refinansiering av utestående gjeld. Til slutt må du fylle ut din kontaktinformasjon.

Kundetilfredshet

Trygghet er viktig, og nettopp derfor tilbyr Sambla høyest mulig sikkerhetsnivå gjennom SSL-sertifisering med kryptert data, samt Experian og signering gjennom BankID. I dag har de en score på Trustpilot på 9.7/10, altså er deres kunder svært fornøyde med den tjenesten Sambla Norge leverer. Dette er kanskje ikke så rart når selskapet er underlagt den svenske Finansinspektionens tilsyn og de stiller med rådgivere som har høy utdanning og kunnskap. Samtidig som sammenligning av lån gir ofte bedre betingelser enn om du hadde gått til hver og en av bankene. Du kan til enhver tid ta kontakt gjennom mail på kundeservice@sambla.no eller per tlf. 33 22 29 70 om du trenger hjelp med søknaden eller har andre spørsmål.