Lån fra Resurs Bank – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Hos Resurs Bank kan du få tilbud på:

– Kredittkort

– Forbrukslån

– Samle Smålån

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Vi hjelper deg med å innhente lånetilbud fra Resurs Bank

Lån hos Resurs Bank

Dersom du ønsker et lån eller å refinansiere et gammelt lån er dette fult mulig å gjøre her. Du kan låne opptil 300.000 kroner uten sikkerhet. Andre lån som Resurs Bank tilbyr er:

  • Billån
  • Båtlån
  • Samle smålån

 

Resurs Bank mastercard

Ønsker du et kredittkort kan du velge Supreme Card. Her kan du delbetale 6 måneder uten nominell rente og få poeng for alle kjøp. Reiseforsikringen på kortet er en av markedets beste reiseforsikringer. Du kan søke om å få kreditt opptil 75.000 kroner.

Søk om forbrukslån fra Resurs Bank
Søk om kredittkort fra Resurs Bank og tjen opp poeng

Visste du at man kan spare penger ved å sammenligne lån fra Resurs Bank og andre banker?

Om Resurs Bank

De har tilbud innen forbrukslån og samling av lån, samt kredittkort, til både privatkunder og bedriftskunder i hele norden.

Forbrukslån fra Resursbank

Billån, båtlån, brukslån, ja kjært barn har mange navn hos Resursbank. Alle disse finansielle tjenester er forbrukslån uten sikkerhet der lånebeløpet kan strekke seg 10 000 kroner og opp til 300 000 kroner. Altså noe lavere minste lånebeløp en mange andre banker tilbyr innen forbrukslån, men her kommer det med både etableringsgebyr og månedsgebyr. Nedbetalingstiden for forbrukslånet ligger på 1 til 5 år, men dersom det er snakk om refinansiering av annen gjeld kan nedbetalingstiden settes opp til 12 år.

Et eksempel på lån:

Lånebeløp: 100 000 kr

Nedbetalingstid: 4 år

Dette gir et månedsbeløp på 2 895 kr og en effektiv rente på 18,11%. Den nominelle renten ligger på 8,39% til 19,39 %, estimat på den effektive renten må man bruke lånekalkulatoren for å få oppgitt – eventuelt søke for å få nøyaktig effektiv rente på ditt lånebeløp og ut ifra din økonomiske situasjon basert på en kredittvurdering.

Grunnkravet hos ressursbank er en alder mellom 25 til 68 år, årsinntekt på min. 280 000 kr, ingen betalingsanmerkninger og folkeregistrert adresse i Norge.

Supreme Card – Kredittkort fra Ressursbank

Deres kredittkort Supreme Card skal gi deg frihet i hverdagen ved uforutsette utgifter eller når du ønsker å slå til på gode tilbud. I likhet med mange andre kredittkort kan du også her samle poeng til å benytte i Ressursbank sin poengbutikk. Du får opp til 60 dagers rentefri kreditt, deretter en effektiv rente på 25,49%.

Bedriftskunder

For sine bedriftskunder tilbyr Resurs Bank kundefinansiering, betalingskort og betalingsløsninger for netthandel. Trenger du mer informasjon om vilkår, renter og lignende må du ta kontakt med banken.  For å søke på lån og øvrig informasjon kan du gå til www.resursbank.no.

Nettbank og kontakt

For å få en helhetlig oversikt over hva de kan tilby innen kredittkort, forbrukslån og refinansiering, gå inn på Bnbank.no. Logg inn på «min side» i nettbanken deres, via login på https://www.resursbank.no/. I nettbanken har du full oversikt over ditt forbruk, men de har ingen dedikert app.

Resurs bank holder til i Oslo, med adresse Langkaia 1, 0150 Oslo. Du kan også komme i kontakt med kundeservice på tlf (+47) 22563733, og angående forbrukslån på tlf (+47) 23963434. Åpningstider på telefon er hverdager (mandag til fredag) fra 08.15 til 17.00.