Refinansier dine lån – Søk nå!

Få lån fra 10.000 til 500.000

Få nedbetalingstid fra 1 til 15 år

Nominell rente fra 5,95%

Til refinansiering av gjeld eller nytt lån

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik kan du søke om refinansiering

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Refinansiering kan være lurt når det kommer til lån uten sikkerhet

Refinansiering av gjeld

Refinansiering kan være en lur løsning når det gjelder lån uten sikkerhet. Har du flere lån uten sikkerhet kan det være lurt å samle de. Både gebyrer og renter er dyre, så refinansiering kan spare deg for mye penger. Samtidig vil du få en bedre oversikt over økonomien din ved å samle alle lånene til ett.

Billigste refinansiering av lån

Har du lån uten sikkerhet kan det være lurt å tenke på refinansiering. Den beste måten å finne det billigste lånet er å sammenligne tilbud. Bruk gjerne en anbudstjeneste. Husk å sjekk nøye over hvilken effektiv rente du får og nedbetalingstid, disse utgjør den faktiske kostnaden. Du kan gjøre dette med 3 enkle steg:

  1. Fyll ut skjemaet
  2. Velg hvem du ønsker tilbud fra
  3. Sammenlign tilbudene – velg det beste!

 

Spar penger ved å refinansiere dyre smålån
Har du mye kredittkort gjeld? Da kan det lønne seg å refinansiere

Visste du at mer enn 300.000 husholdninger i Norge har høy kredittkortgjeld?

Refinansiering av gjeld

Å refinansiere gjeld er langt enklere enn mange tror og gjør at du få orden på økonomien din. Refinansiering av gjeld vil si at du samler alle smålån eller kredittkortlån du sitter på i dag. Til et nytt lån med lavere rente. Dette gjør du at du sparer penger på månedlige gebyrer og renter. Samtidig som du får en langt bedre oversikt over utestående gjeld. Nøyaktig hvor mye du sparer vil være avhengig av renten du betaler per dags dato. Mot hvilken rente du får tilbudt på ditt nye lån. Refinansiering av gjeld skjer ved at du søker om nettopp dette i en lånesøknad. Der oppgir du gjelden du har i de ulike lånene og kredittene.

Hvor mye du kan refinansiere for vil variere mellom de ulike långiverne. Normalt sett kan det søkes for opptil 500 000 kroner uten sikkerhet. Er det snakk om høyere beløpet enn dette? Da vil du kunne refinansiere lånet ved å stille sikkerhet i noe, slik som bolig. Har du inkassosaker eller fått betalingsanmerkninger kan refinansiering være noe vanskeligere. Men dersom du stiller med sikkerhet vil du også ha mulighet til refinansiering. Benytt deg av vårt skjema så får du tilbud fra flere långivere enkelt og raskt. Slik kan du sammenligne ulike banker og dermed finne de beste betingelsene uten for mye bryderi. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn hvilken gjeld du ønsker å refinansiere – vi hjelper deg!

Samle lån

Samle lån er bare et annet navn på refinansiering. Det betyr at du samler alle utestående smålån – altså forbrukslån, kredittkortgjeld og ellers handlekontoer, til et større lån med en samlet, lavere rente. Smålån er kjent for å ha høye renter, så ved å samle de til et større lån vil du faktisk kunne redusere månedsutgiftene vesentlig. I tillegg sparer du inn på gebyrer som hvert enkelt lån har, så vel som å få en god oversikt over gjelden du har utestående.

Slik går du frem

Først og fremst må du finne ut hvor mye lån du har utestående. Sjekk alle lån du sitter på, finn ut beløp du har som gjeld, renten og gebyrer. Ved å lage en totaloversikt vil du også virke mer seriøs ovenfor nye kreditorer. Noe som øker sjansen betraktelig for å få innvilget søknaden.

Ved søking om lån må man som regel sende med selvangivelsen sin. Dette gir også en oversikt over hvem man sitter med gjeld til og hvor høy den er. Her er det viktig å vite om man sitter på lån som har kommet etter forrige selvangivelse. Slik at også denne blir betalt inn når du skal samle dine lån. Det er to måter å refinansiere lån på. Den ene er ved å søke om et refinansieringlån uten sikkerhet. Mens den andre er å ta kontakt med banken man har boliglån hos. Sistnevnte forutsetter selvsagt at du da har en bolig. Da kan være en stor fordel ved å få forbruksgjelden inn i eiendommen man eier.

Viktig å vite

Gjelden blir ikke borte ved å samle all gjeld, men det gjør lånene enklere å betjene. Renten du får på lånet vil være avhengig av styringsrenten fra Norges Bank. Men også din samlede økonomiske situasjon og kredittverdighet vil påvirke. Dersom du stiller med sikkerhet i bolig eller kausjonist, selv om det ikke er nødvendig, vil dette også påvirke renten.

Refinansiering av gjeld med betalingsanmerkning

Fortvil ikke om du sitter på betalingsanmerkning og inkassovarsler, du er ikke den eneste. Det som er viktig er at du tar kontroll over situasjonen og gjør de nødvendige grepene. Refinansiering med sikkerhet kan være en god løsning for å få en plan på tilbakebetaling av utestående gjeld. Dermed slipper du å ende som en gjeldsslave resten av livet. Med sikkerhet i bolig eller fritidsbolig kan selv de med betalingsanmerkninger få refinansiert flere utestående lån til ett. Dette gjør at forbrukslån, kredittlån, smålån og lignende blir betalt ned med et overkommelig månedlig beløp.

Har du ikke har mulighet til å stille med sikkerhet i eiendeler fordi du rett og slett ikke har det? Da bør du ta kontakt med bankene raskt for å få en plan på hvordan du skal betjene lånene dine. Slik at du får tilbakebetalt gjelden. Det er viktig å få gjort noe før det går for langt – du vil neppe havne som neste person på luksusfellen. Dersom du har foreldre eller venner som kan stille som sikkerhet, er det også mulig å forhandle frem en avtale. Hvor de er kausjonister og dermed gir bankene en sikkerhet.

Samle gjeld uten sikkerhet

Om du på den andre siden ikke har noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker. Vil det å ta refinansiering uten sikkerhet være enkelt. Benytter du skjemaet så får du en rekke tilbud fra ulike aktører. Hvor du selv kan sammenligne og takk ja til det beste tilbudet. Her gjelder det å lese vilkårene og sammenligne de ulike rentene og gebyrene. Sjansen er stor for at det er mye å spare i måneden ved samle all gjeld. Kontra å sitte på en haug med ulike smålån.

Billigste alternativet

For å finne den billigste måten å samle alle lån gjelder det å sammenligne ulike banker og hvilket tilbud de gir akkurat deg. Ta gjerne kontakt med din bank. Men benytt også vårt skjema for å få en rask og god oversikt over hvilke tilbud akkurat du kan få fra andre långivere. Sett deg godt inn i vilkårene, og velg tilbudet med beste rente og lånevilkår. Du bør også sammenligne nedbetalingstid. Ettersom et lån blir dyrere desto lenger tid det tar å tilbakebetale det. Dette er naturligvis på grunn av rentekostnadene som påløper hver måned. Husk at det beste lånet er det du klarer å betjene!