Lån fra Real Finans – Søk nå!

Er du på utkikk etter forbrukslån eller vil refinansiere et gammelt?

Hos Real Finans kan du få tilbud på:

– Forbrukslån

– Refinansiering

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Sjekk hvor mye lån du kan få hos Real Finans

Refinansiering

Ved å samle lånene dine under ett lån, får du bedre oversikt over gjelden og bedre renter. Hos Real Finans kan du refinansiere lån for opptil 500.000 kroner, med en nedbetalingstid på opptil 15 år. 

Sammenlign låneavtaler

Bruk sammenligningstjenester og få oversikt over de forskjellige lånetilbudene. Samenligningstjenester gjør det enklere å velge den beste og billigste låneavtalen. 

 

Søk om forbrukslån hos Real Finans
Sammenlign flere kredittkort slik at du finner det beste

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Real Finans

Real Finans AS er en låneformidler, hvor man gjennom nettsiden deres kan søke lån fra flere banker samtidig. Selskapet har formidlet lån og refinansiering til privatmarkedet siden 1987. Fra 2014 ble de en del av Folkelånet Telefinans AS. 

Det er gratis og uforpliktende å bruke siden til å sammenligne forbrukslån og refinansiering av lån fra flere ulike banker. Vær oppmerksom om at lånekontrakter man inngår ikke er det.

Forbrukslån med Real Finans

Real Finans er ikke den som utsteder lånet, men er en såkalt finansagent. De videreformidler søknaden til flere banker, slik at man kan få flere lånetilbud samtidig. På denne måten får du en god oversikt over hva som er det beste lånet for deg.

På nettsiden kan man søke lånebeløp mellom 35.000 kroner og 500.000 kroner. For forbrukslån kan du søke nedbetalingstid opptil 5 år. 

Ifølge nettsiden deres varierer nominell rente mellom 6,49 % og 26,9 %. De skriver også at gjennomsnittet ligger på 14 %. Renten blir satt individuelt for hver låntaker.

En måte å unngå ubehagelige overraskelser er å se på effektiv rente, og ikke nominell rente når du sammenligner lån. Effektiv rente er mer representativ for de faktiske kostnadene rundt lån uten sikkerhet, mens nominell rente er ekskludert ting som termingebyr og etableringsgebyr.

Refinansiering av lån med Real Finans

Hvis du av ulike grunner har opparbeidet deg gjeld fra flere smålån eller kredittkort, kan det lønne seg å samle de. Med dyre gebyrer og renter, kan refinansiering spare deg mye penger. 

Samtidig som du vil kunne få en bedre oversikt over din egen økonomi ved å samle lånene dine.

Real Finans lar deg søke og sammenligne lån på opptil 500.000, med nedbetalingstid på opptil 15 år. Renten blir også her satt individuelt for hver låntaker.

Eksempel på lån og rente

Et låneeksempel fra nettsiden deres er et lån på 65.000 kroner med nedbetaling over 5 år. Effektiv rente er 14.00 %. Kostnad utover lånesum blir 24.093 kroner, og totalsum for tilbakebetaling blir da 89.093 kroner.

Søknadskrav for lån uten sikkerhet hos Real Finans

Det nevnes ikke noen spesifikke krav hos Real Finans, men man kan regne med at man må ha en viss fast inntekt, være myndig, ha norsk statsborgerskap og ingen betalingsanmerkninger. Dette er standard for bransjen.

Dessuten bør man gå nøye gjennom vilkår og betingelser i avtalene man blir tilbudt, i tillegg til rente, effektiv rente, gebyrer og nedbetalingstid. Det aller viktigste er å være ærlig med seg selv om sin egen økonomi, og om man har råd til å ta et lån.

Behandlingstid på søknad

Man får svar på søknaden i løpet av dagen, men søker man på kveld eller ettermiddag vil man få svar formiddag neste virkedag.

Etter du har signert lånedokumentene vil pengene kunne være på kontoen din i løpet av 1-3 virkedager.

Det går kjapt når man benytter  BankID for å signere låneavtalen. I tillegg må korrekt informasjon være oppgitt, og etterspurte dokumenter må foreligge. 

Det er også mulig å få tilsendt avtalen i posten, signere den og sende den tilbake, men da vil naturligvis behandlingstiden bli noe lengre. 

Kontakt Real Finans AS

For å få tak i kundeservice, kan man:

  •         Ta kontakt på  tlf: +4769366910
  •         Besøke hjemmeside: www.realfinans.no
  •         Sende post til adresse: Real Finans AS, Nygaardsgata 36-38, 1607 FREDRIKSTAD

 

E-post er ikke oppgitt.