Trenger du oppussingslån? – Søk nå!

Ønsker du et oppussingslån eller forbrukslån?

Da kan det være greit å undersøke litt først

Slik at du finner det beste lånet

til den laveste prisen!

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste oppussingslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Trenger du et oppussingslån? Få tilbud fra flere banker, slik at du får det billigste lånet.

Oppussing av bolig

Oppussing av bolig kan fort bli en dyr affære, noe som ikke alle har råd til. Da er det flere banker som kan gi deg lån uten sikkerhet. Har du et boliglån, er det lureste å søke om opplåning, da dette er et mye billigere lån. Om du ikke har det, kan det være lurt å sammenligne flere lån uten sikkerhet, slik at du får det billigste.  

Sammenlign oppussingslån

Skal du låne penger for å pusse opp boligen din er det viktig at du bruker litt tid på å finne det billigste og beste oppussingslånet. Det er nemlig mange banker som tilbyr lån uten sikkerhet, og prisene varierer stort. Vi hjelper deg derfor å sammenligne lånetilbud fra flere banker, slik at du får det beste lånet.  

Søk om oppussingslån fra flere banker, slik at du får den laveste renten.
Skal du pusse opp? Unngå kredittkort og søk heller om et oppussingslån med lavere rente.

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Lån til oppussing

Oppussing starter med store drømmer, ideer og planer. Men dette glir fort over i stress når man ser kostnadene tilknyttet oppussing. Derfor er det viktig å få oversikt over hvilke muligheter man har. Deretter legge en plan tidlig i prosessen for hvordan man tar hånd om det økonomiske.

Lån til oppussing av bolig

Oppussing koster gjerne mer enn vi tror og fører som regel med seg store kostnader. Det første som bør gjøres er derfor å estimere hvor mye det kommer til å koste totalt. Før selve oppussingen starter og man velger å se på lånemuligheter, bør man tegne flere løsninger. Deretter velge ett alternativ. Det kan nemlig fort bli dyrt å endre planer midt i arbeidet.

Videre bør man finne ut hvor mye arbeid man kan gjøre selv for å redusere på oppussingskostnadene. I tillegg kan man, for å redusere utgiftene, innhente tilbud fra flere håndverkere. Slik at man har et sammenligningsgrunnlag og finner gode håndverkere til gode priser.

Deretter bør man kartlegg hvor mye det er realistisk at en kan spare selv og over hvor lang tid. For deretter å sjekke muligheter for å låne noe i tillegg.

Oppussingslån

Det er flere lån som kan være aktuelt når det er snakk om ett oppussingslån. Å øke boliglånet er svart vanlig blant de som har et boliglån fra før av. Dette er rett og slett fordi det å øke boliglånet er den enkleste og rimeligste løsningen. Men her er det viktig at man er innenfor rammen av de 85% av boligens verdi. Om boligen har steget i verdi siden lånet ble tatt opp vil det være hensiktsmessig å få en ny verdivurdering. Slik at man kan låne mer (gitt at man har behov for det).

Neste alternativ er å ta opp ett forbrukslån, men dette er en dyr løsning og rentekostnadene er høyere. Ettersom renten er høy bør man ha en klar nedbetalingsplan som gjerne strekker seg over en kort løpetid. Dersom man kun skal pusse opp et enkelt rom kan et forbrukslån være tilstrekkelig.

Tredje alternativ er å ta opp et rammelån (flexilån). Her er det en begrensning på 60% av boligens verdi. Et rammelån går ut på at man stiller sikkerhet i boligen. Og får et lån man kan bruke som man vil opp til 60% av boligverdien. Pengene vil være tilgjengelig på konto. Der renter og omkostninger trekkes automatisk hver måned. Ettersom du bestemmer selv når du vil betale avdrag bør du lage en god nedbetalingsplan. Med automatisk trekk i måneden for å betale ned lånet.

Til slutt har man byggelån som er relevant ved totalrenovering av en bolig eller et helt hus. Byggelån har høyere rente enn vanlig boliglån. Der man betaler renter på det som er brukt av lånet, og kan øke lånet i takt med fremgangen i byggeprosessen.

Hvor mye koster det å pusse opp bad

Det er ikke til å legge skjul på at det å pusse opp våtrom har sine kostnader. Hva prisen blir kommer an på en rekke faktorer, deriblant størrelsen på badet og hvor mye arbeid som skal gjøres. For et lite bad på 5-6 kvm vil prislappen ligge rundt 150 000-200 000kr, mens for et større bad på 8-12 kvm vil koste rundt 200 000-250 000kr. Om det er snakk om en totalrenovering vil man ha behov for en del hjelp fra fagfolk. Prisen vil øke deretter.

Hvor mye koster det å pusse opp kjøkken

Tilsvarende som for baderom vil det være varierende priser på det å pusse opp kjøkkenet. Alt ettersom hvor mye som skal gjøres og hvilken standard man ønsker. Det er fult mulig å få et flott kjøkken uten at det trenger å koste så mye. Men da må man velge ferdigdesignet benker, de rimeligere løsningene innen ovn, ventilasjon osv. Prislappen kan ligge på alt fra 60 000kr til 200 000kr. Godt over dette også alt ettersom hva man velger.

Oppussingskalkulator

Det ligger flere forskjellige oppussingskalkulatorer ute på nett. Dersom du skal pusse opp bad kan du bruke bademiljo.no sin kalkulator. Der kan man velge mellom mindre oppussing og totalrenovering. For deretter å velge hvilken standard man ønsker på baderommet. I tillegg finner du en oversikt her over ulike prisestimater på trinnene i oppussing av bad.

Lønnsom oppussing

Om det er snakk om oppussing i forbindelse med boligsalg vil de fleste fraråde å gjøre store endringer på kjøkken og bad. Ettersom dette er svært kostbart og man har individuelle preferanser. Da anses lønnsom oppussing som det å ta noen malingsstrøk, passe på at El-anlegget fungerer som det skal og at det ikke er fuktskader på badet.