Lån fra Opp Finans – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Hos Opp Finans kan du få tilbud på:

– Forbrukslån

– Refinansiering

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Vi hjelper deg med å innhente tilbud fra Opp finans

Lånekalkulator

Om du er usikker på hva et lån vil koste deg kan du benytte deg av Opp Finans sin refinansieringskalkulator. Da kan du legge inn lånene du har i dag, både forbrukslån og kredittkortlån. Så vil kalkulatoren vise deg hvor mye du vil spare dersom du bytter bank.

 

 

Opp Finans erfaringer

Hvis du vurderer et lån kan det være lurt å se hva slags erfaringer andre har med de forskjellige bankene. Den beste måten å få denne informasjonen er å forhøre seg med venner og bekjente.

 

Søk om forbrukslån fra Opp finans
Høy kredittkortgjeld? Refinansier og spar penger

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Om Opp Finans

De er en del av Gjensidige bank som tilbyr forbrukslån med og uten forsikring, samt refinansiering.

Opp Finans forbrukslån

Banken tilbyr forbrukslån med opptil 500 000 kroner med en effektiv rente fra 8,07 % helt uten sikkerhet, og du kan bruke pengene på akkurat det du vil. Et forbrukslån starter fra 10 000 kroner og har en løpetid på 5 år, med mindre det er snakk om refinansiering, da er nedbetalingstiden opp til 15 år.  Dersom du sitter på mange dyre smålån bør du sterkt vurdere å refinansiere gjelden i et forbrukslån. Dette sparer deg for mye penger sammenlignet med dyr kredittkortgjeld og gebyrer for hvert utestående lån. I tillegg blir det betraktelig mer oversiktlig og du du klarer å bli kvitt gjelden en gang for alle.  Maksimal effektiv rente ved 500 000 kr over 5 år er 23,95%.

Låneforsikring fra OppFinans

Dersom du ønsker forbrukslån med forsikring kan du gjennom oppfinans også tegne låneforsikring. Dette gir familien en ekstra trygghet i tilfelle noe skulle skje som sykdom, ulykker, arbeidsledighet m.m. Banken tilbyr to ulike låneforsikringer, en vanlig forsking og en pluss forsikring. Kostnadene ved en vanlig låneforsikring ligger på 1,96% andel av månedlig terminbeløp og ved pluss forsikringen er det 9,95 % av andelen på beløpet. Hvis du har en medlåntaker kan også denne personen forsikres mot noen prosent høyere av andel månedlig terminbeløp. Forsikringen går gjennom det irske selskapet AmTrust International Underwriters DAC.

Oppfinans.no – Nettbank , min side og kontakt

Oppfinans.no har ingen egen nettbank, men er en del av Gjensidige Bank. Min side og status på søknader får du via «Login» på https://www.oppfinans.no/min-side. Banken har ingen dedikert app, men Gjensidige har egen app som du kan laste ned her. Gå inn på www.oppfinans.no for å søke om lån og lese vilkårene på de ulike avtalene.

Banken har kontorer i Oslo. Adressen du treffer dem på er Schweigaards gate 21, 0191 Oslo. Du kan også komme i kontakt med kundeservice på tlf (+47) 91504140. Åpningstider er mandag til torsdag  fra kl. 08.00 til 21.00, og fredag  fra kl. 08.00 til 18.00.