Om Vivo Finans

Hvem er vi?

Vi i Vivo Finans ønsker å hjelpe deg som privatperson til å ta de rette valgene og få de beste tilbudene innen forbrukslån, smålån, refinansiering og kredittkort. Det er mange bedrifter som tilbyr disse produktene, men til en dyr pris. Vi derimot ønsker at du skal få det beste tilbudet på markedet.

Vårt fokus

Med vårt fokus innen privatøkonomi ønsker vi at du tar de beste valgene for din økonomi. Derfor har vi lagd en side med mye forskjellig informasjon om de ulike produktene. Da finner du enkelt ut hvilke produkter som passer best for deg. Har du for eksempel mange smålån kan det lønne seg å refinansiere de, slik at du får en lavere rente.

Hvordan skal vi klare det?

For at du skal få de beste prisene på forbrukslån, smålån, refinansiering og kredittkort har vi lagd en tjeneste som hjelper deg med å innhente tilbud fra flere forskjellige banker. På denne måten kan du enkelt se hvilket tilbud som er det beste. Det er ikke vits å betale mer enn man må!

Hvorfor velge oss?

Vi har gjort det enkelt! Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn vårt skjema. Innen kort tid vil du motta flere tilbud fra ulike banker. Da er det bare å sammenligne å velge det beste tilbudet. Penger spart er penger tjent!