Lån fra Nordiclån – Søk nå!

Er du på utkikk etter forbrukslån eller vil refinansiere et gammelt?

Hos Nordiclån kan du få tilbud på:

– Forbrukslån

– Refinansiering

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Sjekk hvor mye lån du kan få hos Nordiclån

Pengene på konto samme dag

Søknaden om forbrukslån hos Nordiclån blir behandlet fortløpende. Blir søknaden godkjent får du pengene på konto samme dag. 

For å spare tid bør du sørge for å ha korrekt informasjon og etterspurte dokumenter klart, og returner lånesøknaden i henhold til kravene som stilles. Signerer du elektronisk med BankID mottar de signaturen umiddelbart.

Sammenlign låneavtaler

Tar du i bruk sammenligningstjenester når du skal skal ta opp lån, har du bedre forutsetninger for å få gode vilkår. Sammenligningstjenester gir deg god oversikt, og hjelper deg å finne den billigste låneavtalen.

 

Søk om forbrukslån hos Nordiclån
Sammenlign flere kredittkort slik at du finner det beste

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Nordiclån

Nordiclån.no er en tjeneste levert av Thorn Norge AS, som igjen er eid av det danske selskapet L’Easy. Nettsiden videreformidler lånesøknader til Thorn Privat Finans AS, som er låneutsteder.

Thorn har jobbet med finansiering for privatpersoner siden 1970. Domenet til nordiclan.no ble registrert i 2016.

Det finnes også samsvarende sider for Sverige og Danmark. 

Forbrukslån fra Nordiclån

På nordiclan.no lar de deg søke fra 10.000 og opptil 50.000 kroner uten sikkerhet. Du kan velge opptil 5 års nedbetalingstid. Om du har mulighet kan du betale hele summen før.

Lånet, som er levert av Thorn Privat Finans, har nominell rente mellom 8,40 % og 21,60 %. En individuell kredittsjekk vil bestemme nøyaktig ren.

Et låneeksempel fra deres forbrukslånkalkulator er et lån på 50.000, betalt over 3 år. Effektiv rente vil være mellom 11,68 % og 27,29 %. Samlede kredittkostander blir mellom 9.007 og 20.960 kroner. Totalt betaler man tilbake mellom 59.007 og 70.960.

En tommelfingerregel er at effektiv rente er mer representativ for de faktiske kostnadene rundt lån uten sikkerhet. Nominell rente er bare rentekostnad og ikke medberegnet termingebyr, etableringsgebyr og andre kostnader. 

Søknadskrav for lån uten sikkerhet hos Nordiclån

Nordiclån oppgir ikke noen spesifikke krav, men flere sider nevner at aldersgrense er 25 år. Det er også bransjestandard at man ikke har betalingsanmerkninger, har fast inntekt og vært norsk statsborger over en viss tid. 

Man må også godta at det blir foretatt en kredittvurdering.

At man har evne til å betale tilbake i tide bør være en prioritet før man låner. Dessuten bør man gå nøye gjennom vilkår og betingelser, i tillegg til rente, effektiv rente, gebyrer og nedbetalingstid.

Behandlingstid på søknad hos Nordiclån

Søknaden blir behandlet fortløpende. Hvis søknaden din blir godkjent, blir pengene satt over på konto samme dag, eller senest første virkedag. 

For å spare tid, sørg for å ha korrekt informasjon og etterspurte dokumenter klart. Returner lånesøknaden i henhold til kravene til banken. Signerer du elektronisk med BankID mottar de signaturen umiddelbart.

Hvis du heller vil få kontrakten fysisk i posten, er det også mulig. Denne signeres og returneres med kopi av din legitimasjon med rett kopistempel. Behandlingstiden vil da naturligvis bli noe lenger enn om du signerer med BankID.

Man kan også spare tid, i tillegg til  penger ved å benytte en sammenligningstjeneste for å finne beste og billigste lån, om man har bestemt seg for å låne. Da trenger man kun én søknad, og kan sammenligne lånetilbud fra flere samtidig.

På den måten kan du se gjennom vilkår, gebyrer, renter, nedbetalingstid og samlede kostnader hos flere långivere samtidig. Dette er noe som er gratis å gjøre, og man trenger ikke å si ja til lånetilbudene man får. 

Kontakt Nordiclån

For å få tak i kundeservice, kan man ta kontakt på tlf: +4721610007. Åpningstider for kundeservice på telefon er 08:00-18:00 fra mandag til torsdag. Fredag er åpent 08:00-16:00, og lørdag er 11:00-16:00. Du kan også sende en e-post til info@nordiclan.no.

Mer informasjon og lånekalkulator på hjemmesiden www.nordiclan.no. 

Postadresse:

Fokuslån v/ Thorn Norge AS

Grensesvingen 9

0601 OSLO