Lån fra Nordax – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Hos Nordax kan du få tilbud på:

– Forbrukslån

– Refinansiering

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Vi hjelper deg med å sammenligne forbrukslån fra Nordax og flere banker

Bruk en lånekalkulator

Hvis du lurer på hva et lån koster deg kan det være smart å bruke en lånekalkulator. Da trenger du bare å fylle inn hvor mye du ønsker å låne, nedbetalingstid og eventuelt rente. Så vil du fort se hvor mye du må betale. Kalkulatoren vil også gi deg en oversikt over den totale kostnaden ved å ta opp hele lånet.

Ta opp lån

De fleste av oss vil i løpet av livet ta opp ett lån eller to. Da er det veldig viktig at man innhenter flere tilbud fra ulike banker. På denne måten vil du få det beste lånet, med lavest rente. Det er faktisk en god del å spare hvis man ser forskjellen på det billigste og dyreste lånet.

 

 

Søk om forbrukslån hos Nordax
Sammenlign og finn det beste kredittkortet for ditt behov

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lån fra flere forskjellige banker

Om Nordax

Nordax er en ledende nordisk nisjebank som drives fra kontorer i Stockholm, Sverige. De kan hjelpe deg å gjennomføre dine planer, for eksempel dersom du ønsker å pusse opp kjøkken, bad eller lignende i boligen din. Banken tilbyr også sparekontoer med gode renter. 

Nordax bank forbrukslån

Her kan du låne penger uten sikkerhet opp til 500 000 kroner. Nedbetalingstiden settes ut ifra lånebeløp fra 1 år til 15 år, men du står fritt til å betale ned lånet tidligere enn låneavtalen. Altså er lånet svært fleksibelt og du betaler kun renter så lenge du har et skyldig beløp. Renten hos nordax.no ligger på mellom 7,9 % til 18,9 % flytende. For å kunne låne penger må du være minst 23 år, ikke ha betalingsanmerkning og ha en fast årsinntekt på minst 150 000 kroner. I tillegg må du ha bodd i Norge i minst tre år og være fast ansatt.

Sparekonto og kapitalkonto

Nordax tilbyr to ulike typer sparekontoer, en sparekonto med full fleksibilitet og ubegrenset antall gebyrfrie uttak, og en kapitalkonto med høyere rente og seks gebyrfrie uttak per år (deretter 1% avgift på uttaksbeløpet). Sparekontoen har en rente på 1,5 %, mens med kapitalkontoen får du 2,00%. Felles for begge sparekontoer er at sparebeløpet er opp til 850 000 kroner, og det er ingen bindingstid eller etableringsgebyrer.

For å søke om lån eller opprette sparekonto kan du gå inn på www.nordax.no.

Nettbank og kontakt

For å sjekke nettbank, status på søknader og kreditt, gå inn på Nordax.no. Logg inn på «min side» via login på https://minesider.nordax.no/login/. Nordax har dessverre ingen dedikert app for sin nettbank. For ytterligere informasjon, søknadsprosess og lånevilkår kan du gå inn på https://www.nordax.no/.

Nordax holder til i Sverige. Adressen til lokalene deres er Gavlegatan 22, 113 30 Stockholm. Du kan komme i kontakt med kundeservice på tlf (+47) 21544400 for lån og tlf (+47) 21544405 for sparing. Åpningstider er alle hverdager fra kl. 09.00 til 17.00.