Lån fra MyBank – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Hos My Bank kan du få tilbud på:

– Forbrukslån

– Refinansiering

– Billån

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Vi hjelper deg med å finne det billigste forbrukslånet

My Bank erfaringer

Når du har et lån er det viktig at du har det hos en bank som er flinke med sine kunder og tilbyr god service. Om noe skulle skje er det kjedelig om banken er vanskelig. For å få et bedre inntrykk av banken kan det være lurt å forhøre seg med venner og bekjente om hva slags erfaringer de har.

Hva koster et lån?

Hva et lån koster vil variere i fra bank til bank. Men for å få en bedre oversikt kan du benytte deg av en lånekalkulator. Da kan du putte inn de forskjellige vilkårene du fikk fra de forskjellige bankene. Da vil du fort se hvor mye et lån vil koste deg.

 

Søk om forbrukslån hos My Bank
Har du høy kredittkort gjeld? refinansier og spar penger.

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

My Bank

Mybank ASA er en norsk nettbank som per dags dato tilbyr forbrukslån, billån og sparing, men med planer om å utvide tilbudet til hva man kan forvente fra en bank.

Forbrukslån med medlåntaker

Gjennom My bank kan du få forbrukslån uten sikkerhet der du heller ikke trenger en kausjonist. Dersom du ønsker bedre vilkår kan du ha en medlåntaker. Etter at du har sendt inn søknaden vil banken gi deg et forslag på hvor mye de anbefaler deg å låne. Dette beløpet er tilpasset din betalingsevne og hvordan din økonomiske situasjon er. Lånets størrelse ligger på fra 20 000 og opp til 500 000 kr. Du kan velge en nedbetalingsplan som er tilpasset din økonomi og nedbetalingstiden kan settes helt opp til 15 år.

Billån fra MyBank Norge

Det å kjøpe ny bil kan være kostbart og da er det godt å ha mulighet til å låne penger til bilkjøpet. Banken tilbyr rente fra 3,45% og her er det mulighet for medsøker. Dersom du skal få den beste renten må du ha minimum 35% egenkapital i forhold til bilkjøpet. Har du ikke egenkapital, men likevel ønsker å kjøpe bil? Ikke fortvil, Mybank tilbyr også 100% finansiering til en rente på 5,85%.  Nedbetalingstiden for billån kan være inntil 10 år avhengig av hva du ønsker og hva din økonomiske situasjon tilsier.

Sparing med høy rente

Det er alltid lurt å ha en sparekonto som du kan bruke som en bufferkonto dersom noe uforutsett skulle oppstå eller du ikke kan betjene dine lån en måned. Med sparekonto hos My Bank får du en nominell rente på 1,95% som krediteres hver måned. Din effektive rente blir dermed høyere (1,97%) og du slipper å vente på å få rentene av sparekontoen din til slutten av måneden.

Nettbank og kontakt

For å sjekke nettbank, status på søknader og kreditt, besøk hjemmesiden deres. Logg inn på «min side» via login på https://nettbank.mybank.no/. Du kan laste ned MyBank sin app her. Gå inn på www.mybank.no for å lese mer og søke om lån.

My Bank holder til sentralt i Oslo. Adressen er Enebakkveien 133, 0680 Oslo. Du kan komme i kontakt med kundeservice på tlf (+47) 22719717. Åpningstider er alle hverdager,hele døgnet, den er nemlig døgnåpen.