Lån fra Monobank – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Hos Monobank kan du få tilbud på:

– Kredittkort

– Forbrukslån

– Toppfinansiering

– Refinansiering

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Sammenlign lånetilbud fra manobank og flere for å finne ut hvor mye du kan låne

Monobank kredittkort

Her kan du velge mellom to forskjellige kredittkort, det er Monocard og Wideroe Visa. Velger du Monocard kan du gjøre alt digitalt, de har en egen app som følger med. Hvis du bestiller Wideroe Visa kan du starte opptjeningen av EuroBonus ekstrapoeng. Her vil poengene ha en viss verdi slik at du kan få avslag eller fly gratis med Wideroe dersom du har nok poeng.

 

Monobank rente

Når du skal ta opp et lån vil renten variere i fra de forskjellige bankene og fra person til person. For å få den beste renten er det viktig at du innhenter lånetilbud fra flere forskjellige banker. Slik at du kan sammenligne og finne det beste lånet. Husk å se på den effektive renten når du skal sammenligne lånene. Den viser hva du faktisk betaler, og består av:

  • Omkostninger
  • Gebyrer
  • Andre skjulte kostnader

 

Søk om forbrukslån hos Monobank
Søk om Monobank sitt kredittkort og få full kontroll med den digitale appen

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Om Monobank

De er en heldigital bank som driver banksomvirksomhet innen personlån, refinansiering av lån, kredittkort og sparekonto.

Forbrukslån hos Monobank

Banken har personlån fra 10 000 til 500 000 kroner som kan gi deg frihet og fleksibilitet til å gjøre det du vil, uansett om det oppussingsprosjekter eller litt ekstra å rutte med en periode. Personlån er et annet navn på forbrukslån, der de tilbyr en nominell rente fra 7,90% til 19,90%. Forbrukslånet har et etableringsgebyr avhengig av lånets størrelse og termingebyr.

Dersom du ønsker å samle dine dyre smålån kan du også gjøre dette til en lavere rente. Ved refinansiering kan nedbetalingstiden settes til 15 år.

Monobank tilbyr også toppfinansiering om du mangler et lite beløp for å kunne realisere et prosjekt. Ved toppfinansiering er det mulighet for medlåntaker og det stilles ikke krav til sikkerhet.

For alle forbrukslån kan du bestille med en betalingsforsikring som gir deg trygghet dersom du skulle bli sykemeldt, miste jobben eller bli permittert. Denne forsikringen er gjennom forsikringsselskapet AXA og fungerer slik at du betaler 7,8% av månedlig terminbeløp og blir belastet sammen med lånet.

Monobank kredittkort

Kredittkortet deres er «mer enn et kredittkort» der du i tillegg til et fysisk kort får et digital kort i appen. Dette gjør det enkelt å handle på nett og abonnementstjenester, finne igjen kvitteringer fordi de lagres trygt i appen og ellers ha full kontroll over ditt bruk. I tillegg følger det med et cash-back system og reiseforsikring.

Sparekonto fra Monobank

De har en høyrentekonto på 1,90 % så du kan plassere sparepengene dine med en god rente, samtidig som de alltid er tilgjengelig. Det er ingen gebyrer eller begrensninger på uttak, men den effektive renten gis på beløp fra 50 000 til 2 millioner kroner. Renten godskrives på kontoen hver måned.

Søke om lån, lese priseksempler og opprette sparekonto kan du gå inn på www.monobank.no.

Nettbank og kontakt

For å sjekke nettbank, status på søknader og kreditt, besøk Monobank.no. Logg inn på «min side» via login på https://sikker.monobank.no/Identify?ReturnUrl=%2F. Monobank har kun en egen app for kredittkort, Mono Pay, som du kan finne her. For ytterligere informasjon, søknadsprosess og lånevilkår kan du gå inn på https://monobank.no/.

Monobank holder til i Bergen. Adressen deres er Starvhusgaten 4, 5014 Bergen. Du kan komme i kontakt Monobank sin kundeservice på tlf (+47) 55961000. Åpningstider er mandag til fredag  fra kl. 08.00 til 18.00, og lørdag fra kl. 09.00 til 15.00.