Sammenlign MC-Lån fra flere banker! 

Få MC-Lån uten sikkerhet fra 10.000 – 1.000.000

Nedbetalingstid fra 1 til 10 år

Belåningsgrad: fullfinansiering opptil 100%

Effektiv rente fra 5,4% til 17,99%

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik kan du søke om billån

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Trenger du et MC Lån uten sikkerhet? Sammenlign og få tilbud fra flere banker.

MC lån med pant

Et MC lån med pant er et lån til MC, ATV eller snøscooter hvor banken tar sikkerhet i kjøretøyet. Det vil si at banken kan selge sikkerheten for å få inn pengene du skylder, dersom du misligholder lånet.

Et lån med sikkerhet gir deg lavere rente, fordi banken tar mindre risiko enn ved lån uten sikkerhet.

MC lån med pant i bolig

Har du egen bolig kan det være mulig å få et billigere MC lån. Boliglån er en del gunstigere enn andre lån, og mange velger derfor, om mulig, å bake inn lån til andre ting inn i boliglånet for å få samme rente.

Vurderer du et MC Lån? Sjekk hvor mye det vil koste deg med en kalkulator.
Har du kredittkort gjeld? Da kan det lønne seg å samle de til ett forbrukslån

Forskjellen på renten til billån er store. Sørg for at du får best rente ved å sammenligne tilbud fra flere. 

Om MC lån

Motorsykler på veien er et sikkert vårtegn, og du begynner kanskje å drømme deg bort. Bare deg og en motorsykkel på landeveien, og du tenker på en ensom rytter som er fri og på vei inn i solnedgangen.

Det kan selvfølgelig hende at du er en av dem som syns motorsykler bråker unødvendig mye i boligstrøk, eller at skinnklær og hjem ikke er noe som kler deg noe særlig.

Men om du ikke er det, har du kanskje tenkt mange ganger på å kjøpe deg en motorsykkel selv. Da er det flere kjente banker som tilbyr såkalt MC lån, blant annet Santander, DNB, NAF og Gjensidige.

Et MC lån vil i mange tilfeller være det samme som et lån til snøscooter og ATV.

Hva er MC lån med pant?

Et MC lån med pant er et lån til MC, snøscooter eller ATV hvor banken tar sikkerhet i kjøretøyet du kjøper. Det vil si at hvis du misligholder lånet ditt, så kan banken selge sikkerheten din for å få pengene du skylder.

Har du et lån med sikkerhet blir det lavere rente, fordi banken ikke tar en like stor risiko som ved et lån uten sikkerhet. Derfor vil det være enklere å betjene lånet fordi det er billigere.

Renten vil også bli lavere om du stiller med egenkapital, selv om det er mulig å låne til hele kjøpesummen også. Så hvis du er flink og sparer en stund i forkant, vil det kunne bli et billigere MC lån for deg.

Hva er MC lån uten pant?

Et MC lån uten pant er et lån uten sikkerhet, også kjent som forbrukslån. Disse er betydelig dyrere fordi banken ikke har noe sikkerhet som de kan selge om du ikke klarer å betjene lånet ditt, og dermed tar de en større risiko ved å låne ut.

Selv om du kan bruke et forbrukslån til hva du vil uten at banken krever sikkerhet, betyr det ikke at du ikke kan miste tingene, om du ikke klarer å betale.

Først vil du få inkassosak og betalingsanmerkning, og hvis det går enda lenger vil du få trekk i lønn eller trygd. Da kan det ende med tvangssalg av mer enn sykkelen, og hvis du ikke har nok vil kreditorene forsøke å kreve penger av deg ti år frem i tid.

Fordi et forbrukslån er dyrere bør du heller se an hvor mye det haster å kjøpe motorsykkel. Har du i det hele tatt råd til å ta opp et lån? Vær ærlig med deg selv og sett opp et budsjett. Det kan være lurt å vente og heller ta et lån med sikkerhet.

Lån til MC med pant i bolig

Har du egen bolig kan det være mulig å få et mer billig MC lån. Et boliglån er en del gunstigere enn andre lån, og mange velger derfor å bake inn lån til andre ting inn i boliglånet for å få samme rente.

Da bør du huske på å skru opp de månedlige avdragene slik at du får betalt ned en sum tilsvarende kjøretøyet i løpet av 5 år. Slik at det økte lånet ikke skal koste mer enn om du hadde valgt å ta et MC lån.

Flere banker tilbyr også flexilån, eller boligkreditt og rammelån noen steder. Da får man kreditt på opptil 60 % av boligverdi, avhengig av hvor mye du har igjen betalt på lånet.

Som et kredittkort, betaler man gebyrer og renter kun på det man tar ut, og slipper etableringsgebyr. Det er verdt å merke seg at et økt lån, også betyr økte kostnader til renter og gebyrer.

Andre kostnader tilknyttet MC

Det er ikke bare renter og gebyrer tilknyttet lån som er kostnader rundt motorsykkel, ta også dette i betraktning:

  •         MC-sertifikat – prisen er avhengig av størrelsen på sykkelen. Sertifikat til moped koster rundt 5.000 kroner, mens sertifikat til tung motorsykkel kan koste opptil rundt 25.000 kroner.
  •         Utstyr – for din egen sikkerhet og i henhold til loven finnes ting som er nødvendig å ha. Hjelm, kjøredress, hansker, sko og ryggskinne er anbefalt. Prisen er varierende, men det koster alt fra 5.000 til 15.000 kroner.
  •         MC forsikring – alder og bosted har noe å si for prisen på forsikring, i tillegg til hvor mye den dekker
  •         Avgifter og omregistrering – sjekk hvilke avgifter og gebyrer som finnes for type kjøretøy du planlegger å kjøpe.

For forsikringer er det mye å spare på å samle dem hos én aktør. Det er enkelt å finne billigste og beste når du bruker en sammenligningstjeneste på nett.

Skaff deg oversikt

Så når alt er i boks, du har funnet drømmesykkelen og du har rom i økonomien for å ta opp et lån. Da gjelder det å finne hvilket MC lån som er det billigste og beste.

MC lån-kalkulator er det flere av bankene som har, og gjør det lettere å sjekke kostnadene ved lånet, i tillegg til at du kan sjekke hvor lang tid det vil ta å betale ned lånet.

Det kan lønne seg å sjekke hos flere banker for å finne hvilken som tilbyr billig MC lån. Bruker du en tjeneste for å sammenligne lån, kan du få lånetilbud fra flere banker samtidig.

Da ser du fort hvilken aktør som kan gi deg det beste lånet til motorsykkeldrømmen.