Lån fra Leasy – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Hos Leasy kan du få tilbud på:

– Lån uten sikkerhet

– Fra 10.000 til 50.000 kroner

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Få tilbud på forbrukslån fra Leasy

Leasy erfaring

Vurderer du å søke om lån? Da kan det være lurt å forhøre seg med venner og bekjente om deres erfaringer. Om noe skulle skje og du må ha en dialog med banken er det greit å vite at de er flinke med kundeservice.

Lån opp til 50.000

Trenger du et lån uten sikkerhet, kan du låne opptil 50.000 kroner fra Leasy. De tilbyr en fast lav rente og du bestemmer fritt hva du ønsker å bruke pengene dine på selv. Når det kommer til betaling styrer du også dette selv. Du kan velge hvor mye du ønsker å betale hver måned.

 

Søk om forbrukslån fra Leasy og andre banker
Finn kredittkortet til ditt behov ved å sammenligne flere forskjellige

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Om Leasy

«L’Easy – helt enkelt» driver med råd og veiledning om ulike produktgrupper, samt tilbyr lån. Her kan du bestille datamaskiner, spillkonsoller, elektronikk innen blide og lyd og hvitevarer.

Produkter via Thorn Leasy

Hos Leasy kan du enkelt kjøpe eller leie forbruksgoder, i all hovedsak ulike hvitevarer som kjøleskap, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin innen kjøkkengruppen. Deretter har de en rekke vaskemaskiner og støvsugere til huset for øvrig. Dersom du trenger en TV, lydanlegg eller ulike datamaskiner som stasjonær eller bærbar PC er dette også mulig å skaffe seg gjennom selskapet. I alle kategorier leverer de varer av høy kvalitet og med den nyeste teknologien. Her er det altså noe for en hver forbruker.

De tilbyr overkommelig betalingsløsninger der du kan få en PC på nedbetaling etter løpetid etter eget ønske. Med fleksibel betalingsløsninger trenger du ikke vente med å skaffe deg produktene du trenger i dag.

Lån og forbrukslån

L’easy tilbyr lån opp til og med 50 000 kr gjennom et forbrukslån slik at du kan gjøre din drøm til virkelighet. De stiller ingen krav til sikkerhet og du bestemmer selv hva pengebeløpet skal gå til. Altså kan du låne fra 10 000 til 50 000 kroner til akkurat hva du vil.

Når du sender søknaden må du erklære at du har fylt 25 år, har en fast inntekt og har vært registrert i Folkeregisteret i Norge i minst 2 år og ikke har noen registrerte betalingsanmerkninger. De tilbyr en effektiv rente på 15,14% til 29,34 %, og du kan velge en løpetid på 12 til 72 mnd. (1 til 6 år).

For å låne penger kan du gå inn på www.leasy.no/laan-penger.aspx for å sende en søknad, eller for å se hva det vil koste deg månedlig gjennom deres lånekalkulator.

Nettbank og kontakt

Banken har ingen egen nettbank eller mulighet til logg inn på «min side. De har heller ingen app. For å søke om lån og lese vilkår kan du gå inn på www.leasy.no.

Leasy holder til i Oslo, under adresse Grensesvingen 9, 0661 Oslo. Du kan komme i kontakt med kundeservice på tlf (+47) 21610000.