Lån fra Lånemegleren – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Hos Lånemegleren kan du få tilbud på:

– Lån

– Smålån

– Forbrukslån

– Refinansiering

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Få tilbud på forbrukslån fra Lånemegleren

Bruk en lånekalkulator

Er det litt økonomisk trangt kan forbrukslån være en løsning. Er du usikker på hvor mye det koster kan du benytte deg av flere lånekalkulatorer som du finner på nettet. Den vil vise deg hvor mye du må betale i måneden og hva totalkostnaden for lånet blir.

Samle alle smålån

Har du mange kredittkortlån og smålån? Da kan det lønne seg å refinansiere og samle lånene. Det er ofte kjent at disse har en mye høyere rente enn et forbrukslån. På denne måten vil du få bedre økonomi samtidig som du får god oversikt.

 

Søk om forbrukslån hos lånemegleren og få tilbud fra flere banker
høy kredittkortgjeld? refinansier og få billigere lån

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Lånemegleren

Er eid av STK finans og er en låneformidler av forbrukslån til privatpersoner. De tilbyr lån innenfor forbrukslån og refinansiering, men også lån til bil, båt og bolig. Å benytte seg av tjenestene er helt gratis for deg som kunde.

Lånemegleren forbrukslån

Slike privatlån har ingen krav til sikkerhet, og du trenger derfor ikke stille eiendeler til pant for å få innvilget et lån. Dette betyr videre at du ikke er låst til et bruksområde, men kan benytte lånebeløpet slik du selv ønsker. Lånemegleren samarbeider med flere norske banker for å kunne tilby deg de beste lånene til de beste betingelsene. Gjennom søknaden kan du få lån fra 5000 til 500 000 kroner.

Hva lånet vil koste deg vil avhengig av hvilken effektiv rente du får tilbudt. Her er det flere aktorer som spiller inn, deriblant din inntekt, ellers gjeld, arbeidssituasjon og lignende. Dette gir nemlig bankene en viss indikasjon på din økonomiske situasjon.

Ønsker du heller et smålån kan du søke om dette på et beløp opp til 100 000kr.

Billån fra Lånemegleren

Skal du kjøpe bil? Da kan du søke gjennom lånemegleren for å få gode tilbud om billån med pant i bilen. Dette gir en lavere rente og starter på 3,49%. Desto mer egenandel du har, jo bedre rentevilkår vil du også få. Ønsker du 100% finansiering er dette også mulig, så uansett om du skal kjøpe en ny bil, brukt bil, campingbil eller motorsykkel kan du søke om billån. Nedbetalingstiden kan du selv velge, men det er en maks grense på 10 år.

Lånemegleren boliglån

Gjennom lånemegleren kan du få gunstige lånetilbud på boliglån med en boliglånsrente fra 1,97%  (effektiv rente). I tillegg får du en fast kontaktperson å forholde deg til hele veien. Får du ikke lån i tradisjonelle banker? Uansett om årsaken er inkassosaker, lønnstrekk og lignende vil lånemelgeren kunne hjelpe deg å likevel få innvilget boliglån med sikkerhet i boligen du allerede eier. Du kan låne opp til 85% av boligens verdi, der de tilbyr en rente fra 5,00%. Dersom du betaler lånet i tide over et år vil denne renteprosenten reduseres med 1%, og ytterligere reduksjon på 1% etter år to.

Lånemegleren.no – Erfaringer og kontakt

Lånemegleren har ingen egen nettbank eller mulighet til logg inn på «min side. De har heller ingen egen app. Generelt sett virker det som om de fleste er fornøyde med Lånemegleren siden du får flere lånetilbud og kan velge det beste via dem. Gå inn på www.lånemegleren.no for å søke om lån i dag.

Du kan også komme i kontakt med kundeservice på tlf (+47) 22726050. Åpningstider er mandag til tirsdag fra kl. 09.00 til 21.00, samt onsdag til fredag fra kl. 09.00 til 16.00.