Lån på minuttet? 

Er raske lån det beste alternativet?

Du kan spare mye penger på å bruke litt tid på å innhente

lånetilbud fra flere banker.

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Trenger du lån på minuttet? Innhent tilbud og få bedre lånevilkår

Er lån på minuttet et godt alternativ?

Flere søker etter kjappe lån, fordi de trenger pengene med en gang. Det kan være fristene å søke dersom man går på butikken og finner noe fint, og lommeboken er tom. Men før du tar den avgjørelsen kan det være greit å vite at denne type lån er dyrt. Det er som regel små lån, med en skyhøy rente.  

Hvorfor lån på minuttet

Lån på minuttet kan være fristene å søke hvis man finner noe man ønsker seg og ikke har råd. Dette er ofte mindre lån, med en relativ høy rente. Dersom du har mulighet til vente, for å finne et billigere alternativ er det til å anbefale. 

Lån på minuttet kan ofte bli dyrt. Innhent tilbud og sammenlign nå
Lån på minuttet er ikke mulig i Norge, med mindre du åpner en kredittkonto som ofte har skyhøye renter

Visste du at lån på minuttet ofte er smålån med høy rente og kort nedbetalingstid? har du mulighet, bør du unngå slike lån. 

Lån på minuttet

Sms lån, mobillån, og lån penger på sekundet er alle flere navn på samme lånetype. Dette er en ny lånemulighet som skal gjøre det enklere å få lån på dagen. Dersom man har behov for det. Generelt er slike lån et hurtiglån, altså er det snakk om lave beløp og kort løpetid.

Fordelen er at låneprosessen er enkel. Man sender kun en sms med et kodeord og får deretter penger inn på konto nesten med en gang. Derav navnet lån på timen, minuttet og lignende. Ulempen med dette som er svært viktig å huske på. er at slike lån har veldig høye renter, og er derfor svært kostbart å ta opp.

Lån på minuttet uten sikkerhet

Raske lån er en form for forbrukslån med svar umiddelbart, uten sikkerhet og kan fås uten kredittsjekk i andre land. At lånet er uten sikkerhet innebærer at det ikke stilles krav til sikkerhet i eiendeler. På lik linje som andre forbrukslån skal man være forsiktig med å ta opp slike lån.

Dette er fordi det er langt høyere rente sammenlignet med andre type lån, og kan derfor bli svært dyrt. Tenk deg derfor nøye gjennom om du ønsker å ta opp et slikt lån. Renten kan fort ende på opptil mange hundre prosent årlig effektiv rente. En annen ting å ha i bakhodet er at det du bruker pengene på. Plutselig i realiteten fort kan doble seg i pris som følge av rentekostnader som lånet innebærer.

Låne penger på minuttet

Dersom du har behov for penger akutt som følge av et eller annet. Bør du i så fall skaffe lånet fra en seriøs bank som sender deg et lånetilbud. Hvor de har foretatt en kredittsjekk og følger Finanstilsynets retningslinjer for forbrukslån. Kredittsjekken er ikke der for å gi deg blankt avslag. Men for å sørge for at du faktisk kan betjene lånet. Det er altså en god sikkerhet for deg som søker om lån. Skulle kredittsjekken gjøre at du ikke får innvilget lånet gir dette en god pekepinn.

Få lån på minuttet

Om du vurderer lån på timen, minuttet og lignende. Er det flere andre alternativer du kan sjekke ut før du tar opp et sms lån. Dette kan for eksempel være å låne mindre summer av foreldre eller/og venner. Bruke et kredittkort eller heller velge å ta opp et mindre forbrukslån som har lavere rente.

Kredittkort gir fleksibilitet og er også en form for lån. Men ofte en bedre løsning enn et sms-lån ettersom det er en rentefri periode på en måned til 45 dager. Så lenge du betaler tilbake innen fristen. Vil ikke kredittkortlånet koste deg noe utover det faktiske beløpet du har brukt. En viktig ting her er å huske på å sjekke hvilke vilkår som gjelder de forskjellige kredittkortene. Noen har løpende rente fra første dag dersom det blir brukt til å betale regninger eller direkte overføring til din brukskonto. Alternativt kan et forbrukslån være hakke mer aktuelt. Da disse kommer med en lavere rente. Her stiles det krav og lånesummen er som regel fra et høyere beløp.

Skal du først ta opp et sms lån anbefaler vi at du gjør nøye undersøkelser over hvilken bank som gir laveste rente. Før du sender av gårde en kode på sms. Dette gjør i hvert fall at du får en bedre rente. Men du bør unngå lån på dagen som følge av en forhastet beslutning.  

Har du et dyrt sms lån?

Noen har allerede havnet i fellen av å ta opp et sms lån de ikke klarer å betjene. Da er det viktig å ta tak i problemet for å kvitte seg med gjelden før den blir enda høyere. Dette kan gjøres gjennom å refinansiere gjelden med et rimeligere lån der renten er lavere. Og det blir satt opp en nedbetalingsplan som skal gjøre at man klarer å håndtere lånet.