Lån på dagen? – Sammenling flere tilbud

Få lån fra 10.000 til 500.000

Få nedbetalingstid fra 1 til 15 år

Nominell rente fra 5,95%

Til refinansiering av gjeld eller nytt lån

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Flere ønsker lån på dagen. Søk nå og få tilbud fra flere.

Flere ønsker lån på dagen

Det er mange forskjellige banker for tilbyr lån uten sikkerhet. Flere av disse bankene reklamerer for at de tilbyr lån utbetalt på dagen. Om du vurderer dette, kan det være greit å vite at disse lånene ofte kommer med høye renter. Så om du har mulighet til å vente noen dager for å få et billigere lån, er det noe som kan være lurt å vurdere.  

Er raske lån det beste alternativet? 

Lån på timen eller sekundet kan høres fristene ut dersom du ser noe du bare må ha. Men er det egentlig så lurt? Det de fleste ikke får med seg, er at det ofte ligger skjulte kostnader her. Dette gjør at lånet ofte blir mye dyrere enn et vanlig forbrukslån uten sikkerhet. Det kan derfor være lurt å vente litt for å finne det billigste forbrukslånet. 

Flere banker tilbyr lån på dagen, få tilbud fra flere for å få den beste renten.
Lån på dagen er ikke mulig når det kommer til kredittkort. Du kan få det innvilget men kortet må sendes per post.

Visste du at man kan spare mye på å innhente og sammenligne lånetilbud fra flere banker?

Lån på dagen

Som en hovedregel bør man unngå å ta opp lån på dagen. Da dette ofte er et valg basert på en rask og forhastet beslutning. Ved å heller bruke tid på å innhente tilbud fra flere banker. Vil du kunne sammenligne og finne ut hvilken bank som tilbyr deg beste rente.

For å unngå å måtte ta opp dyre smålån. Er en god regel å sette av en liten sum hver måned inn på en bufferkonto. Denne kontoen kan brukes dersom det oppstår uforutsette utgifter en måned. Da unngår du mye bekymringer og det å måtte ta opp et lån på samme dag.

Lån utbetalt på dagen

Det er mange grunner til at man ønsker å låne penger. Men i de fleste tilfeller er det ett akutt behov som gjør at man søker om et forbrukslån. Dersom man sitter uten en bufferkonto tyr mange til smålån. Som sms-lån og andre forbrukslån som kan utbetales raskt. Før man søker om slike lån, bør man se etter andre alternativer først. Slik som å låne penger fra foreldre eller venner. Eventuelt kan man benytte seg av et kredittkort da betalingsfristen er 30 til 45 dager etterpå. Da unngår man den høye renten. Her er det likevel viktig å lese hvilke vilkår som gjelder. Så man ikke ender opp med en løpende rente fra dag 1 – da er man jo like langt.

Dersom du har som mål å få pengene utbetalt på dagen bør man søke så tidlig på dagen som mulig. Men du bør absolutt ikke søke før du har tenkt nøye gjennom situasjonen og sett etter andre alternativer. Dersom man søker i samme bank man har debetkort vil man kunne få overført pengene umiddelbart. Det finnes også flere lånemeglere på nett. De kan gi deg mulighet til å søke om lån hos flere banker med kun en søknad. Dette er et bedre alternativ enn å velge det første og beste lånet du kommer over. For ved å sammenligne finner du hvilken bank som tilbyr beste renten og laveste kostnad.

Grunner til å låne penger på dagen

Det finnes en rekke ulike grunner til at man ønsker å låne penger på dagen. Noen grunner kan være bilverkstedregning fordi bilen var nødt til å bli fikset raskt. Videre er det grunner som ødelagt varmtvannstank, høy tannlegeregning, plutselig reise til et familiemedlem eller gode tilbud på kapitalvarer. Sistnevnte er ikke å anbefale, selv om varen du har ønsket deg lenge er på salg. En god regel for en sunn privatøkonomi er at dersom du kan leve uten. Kan du også vente med kjøpet til du har spart opp tilstrekkelige midler.

Lån med bankID

Gjennom BankID kan du låne penger med lavere ventetid der man enkelt signerer elektronisk. Noe som også gir sikkerhet for deg. BankID har blitt den nye bransjestandarden. Så lenge du har en kodebrikke eller BankID på mobilen kan denne signeringen benyttes.

Lån uten kredittsjekk

Noen av lånene på dagen kan fås uten kredittsjekk. Det vil si at banken verken sjekker om du har betalingsanmerkninger eller løpende inkassosaker. I mange tilfeller vil en søknad med kredittsjekk der dette er situasjonen føre til avslag på søknaden. Dette betyr ikke at du heller bør velge lån på dagen uten kredittsjekk. For selv om kredittsjekken er gjort for bankens del. Sier den noe om din økonomiske stand til å bevilge et lån.

Lån på dagen uten sikkerhet

Smålån og andre raske finansieringer er mindre lån som er beregnet for en kortere periode. Her er lånebeløpet ofte lavere enn tradisjonelt forbrukslån. Selve lånebeløpet ligger på en maksgrense på rundt 1000kr til 50 000kr når det er snakk om lån på timen etc. Videre kan man låne penger uten sikkerhet. Altså stiller man ikke pant i bil, hus eller andre eiendeler for å få lånt penger. Dette gjør også at man står fritt disponibel til å bruke pengene på det man ønsker. Å låne penger uten sikkerhet er bakgrunnen til den høye renten. Så igjen nevner vi at du bør tenke deg om en ekstra gang og være fult klar over hva du signerer på.