Kontakt oss

Finner du ikke svaret på ditt spørsmål?

Vi har som mål å hjelpe deg med å finne det beste alternativet. Er det noe du trenger hjelp til, eller ikke finner på vår hjemmeside. Er du velkommen til å sende oss en mail.

Kontakt oss på:

kontakt@vivofinans.no

Vi hjelper deg

Send oss en kort beskrivelse av problemet så vil vi svare så fort som mulig. Er det noe du syntes at vi mangler eller ønsker å gi oss en  generell tilbakemelding setter vi stor pris på dine meninger.

 

Kanskje du finner svaret her?

Hvor mye lån kan jeg få?

Hvor mye lån du kan få avhenger av ulike faktorer. Men om du ikke har betalingsanmerkninger, er mellom 20-70 år og har en inntekt på over 120.000 kr er sannsynligheten stor for at du kan få et lån.

Hvordan kan jeg søke lån?

Du kan søke lån ved å fylle ut vårt skjema, da vil du få tilbud fra ulike banker. På denne måten vil du få tilbud om ulike lån og finne det beste.

Hvordan kan jeg søke lån?

Du kan søke lån ved å fylle ut vårt skjema, da vil du få tilbud fra ulike banker. På denne måten vil du få tilbud om forskjellige lån og finne det beste.

Jeg har ikke fått svar fra bankene

Det tar normalt inntil 3 dager før du får et svar. Om du ikke har fått svar innen 3 dager kan du sende oss en mail på kontakt@vivofinans.no. Da vil du purre opp bankene for deg.