Lån fra Komplett Bank – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Hos Komplett Bank kan du få tilbud på:

– Forbrukslån

– Refinansiering

– Kredittkort

– Handlekonto

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Søk om forbrukslån hos Komplett Bank

Komplett Bank forbrukslån

Ønsker du et nytt lån eller å refinansiere ett gammelt lån? Da kan du søke om forbrukslån hos Komplett Bank. Her kan du låne fra 10.000 til 500.000 kr, med fleksibel nedbetaling. Du kan betale minstebeløpet på fakturaen og disponere pengene akkurat som du ønsker.

 

Komplett Bank rente

Renten på forburkslåne vil variere fra person til person. Du kan få alt fra 7,9% til 19,9% i rente. Derfor er det viktig at du innhenter flere tilbud og sammenligner, slik at du får det beste forbrukslånet. Husk å se på den effektive renten når du skal sammenligne, det er de reelle kostnadene du skal betale og består av:

  • Gebyrer
  • Omkostninger
  • Andre skjulte kostnader

 

Vi hjelper deg med å innhente lånetilbud fra Komplett bank og flere
Sammenlign flere kredittkort for å finne det beste

Visste du at man kan spare penger ved å sammenligne lån fra Komplett Bank og andre banker

Komplett Bank

De tilbyr forbrukslån som er fleksible, deriblant også smålån og refinansiering. Videre tilbyr de kredittkort med fordeler gjennom sitt MasterCard.

Kredittkort fra Komplett Bank

Komplett bank kredittkort er et MasterCard og kan derfor brukes 32 millioner steder rundt omkring i verden. MasterCard er et av de mest aksepterte kortene, så nesten uansett hvor du er vil du kunne bruke dette kortet til å betale med. Kortet er gebyrfritt og det er heller ingen årsavgift. Videre kan kredittgrensen settes opp til 100 000 kroner, og det inkluderer forsikringer som reiseforsikring og ID-tyveriforsøk. Alle varekjøp har 50 rentefrie dager, altså kan du enkelt utsette betalingen. Du bør likevel unngå å ta ut penger i minibanken, for da vil rentene løpe fra uttaksdatoen.

Om du bruker kredittkort fornuftig vil også de mange bonusordningene være fristende, der man får bonus på alle nettkjøp og varekjøp i fysiske butikker. Bonusen kan du ta ut eller handle med på Komplett.no eller Blush.no.

Forbrukslån fra Komplett

Komplett lån er banken sitt lån som er svært fleksibelt. Et regneeksempel gjennom deres kalkulator gir en månedsbetaling på 3 513 kroner:

Beløp: 150 000 kroner

Nedbetalingstid: 5 år

Rente: 14,3% nominell rente / 16,9% effektiv rente

Fleksibelt lån fra KomplettBank

Ellers tilbyr de en låneramme fra 10 000 kr og opp til 500 000 kroner, med en fleksibel nedbetaling etter hva som passer deg. Du kan disponere pengene som du vil, og du kan bruke forbrukslånet som refinansiering og samling av annen utestående gjeld slik som smålån. Utbetalingen av lånet skjer raskt, så fort du har fått svar på søknaden og signert med BankID. Hvor mye du får innvilget og hva den effektive renten blir på vil avhenge av kredittvurderingen som gjøres av deg. Dersom det er snakk om mindre lån vil du kunne få pengene utbetalt på dagen. På høyere lån vil etableringsgebyret kunne komme opp på 1950 kr, så sjekk dette før du godtar lånebetingelsene.

Sjekk Komplettbank.no for mer informasjon

Gå inn på Komplettbank.no for å lese mer om kredittkortet og forbrukslån. Logg inn på «min side» i deres nettbank, via login på https://www.komplettbank.no/logginn/. I nettbanken har du full oversikt over ditt kortbruk, men Komplett Bank har dessverre ingen app.

Banken holder til på Lysaker, med adresse Vollsveien 2A, 1366 Lysaker. Du kan komme i kontakt med deres kundeservice på tlf (+47) 21007450. Åpningstider på telefon er fra 09.00 til 16.00 mandag til fredag.