Lån fra klikklån – Søk nå!

Ser du etter forbrukslån?

Hos klikklån kan du få tilbud på:

– Forbrukslån

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Sjekk hvor mye lån du kan få hos Klikklån

Automatisk behandling

Med klikklån behandles lånesøknaden automatisk, og du får som regel pengene overført samme dag om søknaden blir godkjent. Du får pengene overført senest neste virkedag. 

Det er viktig å oppgi korrekt informasjon og etterspurt dokumentasjon. Signerer du i tillegg med BankID går prosessen knirkefritt.

Sammenlign låneavtaler

Det lønner seg ofte å bruke sammenligningstjenester når du skal skal ta opp lån. Sammenligningstjenester gir deg oversikt over forskjellige lånetilbud, og hjelper deg å finne den billigste låneavtalen.

Du får tilbud fra flere banker samtidig, og kan gå gjennom renter, nedbetalingstid, vilkår, gebyrer og samlede kostnader. Det er kostnadsfritt og uforpliktende å sammenligne lån. 

Søk om forbrukslån hos klikklån
Sammenlign flere kredittkort slik at du finner det beste

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Klikklån

Klikklan.no er en tjeneste på nett levert av Thorn Norge AS, som igjen er eid av det danske selskapet L’Easy. Lånesøknader sendt inn på siden videreformidles til Thorn Privat Finans AS, som er låneutsteder.  Thorn har jobbet med finansiering for privatpersoner siden 1970. Domenet til klikklan.no ble registrert i 2015.

Forbrukslån fra Klikklån

Med Klikklån kan du låne fra 10.000 og opptil 40.000 kroner uten sikkerhet. Dette kaller de for kontantlån. Et lån som neppe egner seg til refinansiering av lån, men som kan for eksempel dekke mindre kortsiktige og prekære utgifter i hverdagen.  Du kan velge nedbetalingstid fra 1 år og opptil 5 år. Det er verdt å merke seg at desto lenger tid man bruker på nedbetaling, desto mer vil det koste. Ettersom rente regnes av hva man skylder til en hver tid. Lånet, som er levert av Thorn Privat Finans, har nominell rente mellom 9,48 % og 21,60 %, mens den effektive renten varierer mellom 12,27 % og 26,54 %. Det blir foretatt en individuell kredittvurdering etter mottatt søknad som bestemmer nøyaktig rente og lånebeløp.

Det er mye å spare ved å bruke en sammenligningstjeneste for å finne beste og billigste lån, hvis du først har bestemt deg for å låne. Man sparer også tid ved å bare sende én søknad. Da får du tilbud fra flere banker samtidig, og kan gå gjennom vilkår, gebyrer, renter, nedbetalingstid og samlede kostnader hos flere långivere samtidig. Det er kostnadsfritt og uforpliktende å sammenligne lån.  Når du sammenligner lån er det viktig å merke seg at effektiv rente er det som er representativt for de faktiske kostnadene til et lån uten sikkerhet. Det er nominell rente pluss  andre kostnader som termingebyr, etableringsgebyr og eventuelt annet. 

Søknadskrav for lån uten sikkerhet hos Klikklån

Alle som søker må takke ja til en kredittvurdering av seg selv, i tillegg har Klikklån flere konkrete krav som må oppfylles for å kunne få godkjent søknaden: 

  •         Aldersgrense er 25 år.
  •         Man må ha fast inntekt
  •         Kan ikke ha betalingsanmerkninger
  •         Og må ha vært folkeregistrert i Norge i minst 2 år

I tillegg bør man ta noen runder med seg selv og finne ut om man egentlig har mulighet til å ta et lån uten sikkerhet. Det kan være lett å la seg friste, men det gjelder å holde hodet kaldt.

Behandlingstid på søknad hos Klikklån

Søknaden blir behandlet automatisk. Får du godkjent søknad, blir pengene satt over på konto samme dag, eller senest neste virkedag. At du benytter BankID for å signere låneavtalen gir kort behandlingstid. I tillegg må du oppgi korrekt informasjon og etterspurt dokumentasjon.  Om du ikke vil signere lånekontrakten elektronisk, kan du få tilsendt en fysisk kontrakt i posten. Denne signerer du og returnerer. Behandlingstiden vil da selvfølgelig bli noe lenger enn om du signerer med BankID.

Kontakt Klikklån

For å få tak i kundeservice, kan man ta kontakt på tlf: +4721610001. Åpningstider for kundeservice på telefon er 08:00-18:00 fra mandag til torsdag. Fredag er åpent 08:00-16:00, og lørdag er 11:00-16:00. Du kan også sende en e-post til info@klikklan.no. Mer informasjon og lånekalkulator på hjemmesiden www.klikklan.no. Postadresse: Fokuslån v/ Thorn Norge AS Grensesvingen 9 0601 OSLO