Lån fra Instabank– Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Få tilbud på:

– Fleksibelt lån

– Forbrukslån

– Refinansiering

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Ved å innhente tilbud fra flere kan du finne ut hvor mye du kan låne

Instabank erfaringer

Er du usikker på hvilken bank du skal benytte? Da kan det være lurt å forhøre seg med venner og bekjente om de har noen erfaringer å dele. Det er viktig at man har god lånebetingelser, men også at banken gir god service dersom man trenger det.

 

 

 

Fleksibelt lån

Er du usikker på hva du trenger å låne men ser at det kan bli litt trangt økonomisk? Da kan et fleksibelt lån fra Instabank hjelpe på. Du kan få en låneramme på 5.000 til 500.000, men du betaler selvfølgelig kun for hva du bruker. Fordelen ved dette lånet er at du kan betale ned i eget tempo og betaler kun renter av det du faktisk låner.

Søk om forbrukslån fra Instabank
Sammenlign flere kredittkort for å finne det beste

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Om Instabank

De er en relativt ny digital bank som tilbyr ulike lån, sparing og forskingsprodukter. Banken reklamerer med at «vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg». Her finner du altså lån som blir tilpasset deg og din hverdag. Dette ser man blant annet gjennom at du kan søke om lån helt nede fra 5000 kroner.

Lån fra Instabank

Lånerammen for deres forbrukslån uten sikkerhet ligger på 5000 kr til 500 000 kroner, der nedbetalingstiden er svært fleksibel. Når det er sagt så anbefaler banken at nedbetalingstider ikke er over 5 år (med mindre det er snakk om refinansiering). Månedsbeløpet er også svært fleksibelt og settes etter din betalingsevne.

Ved refinansiering av annen dyr gjeld som smålån og kreditter, tilbyr banken en nedbetalingstid på 3 til 15 år, men kan ikke overstige den lengste nedbetalingstiden blant dine eksisterende lån. Likevel er det ingen regel uten unntak, og det gjelder hvis alle dine dyre smålån har en nedbetalingstid på under 5 år.

Dersom det er snakk om et bilkjøp kan du ta opp et billån i istedenfor. Her får du noe lavere rente, gitt at kjøpesummen på bilen utgjør minst 70% av billånet.  I motsetning til forbrukslånet vil du her måtte betale et fast månedsbeløp hver måned.

Skal du ta opp et lån er det viktig at du ikke bare ser etter nominell rente. Det er effektiv rente som er den viktigste faktoren. Altså hva du faktisk må betale. 

De tilbyr også lån til båt og motorsykkel.

Instabank sparing

Hos Instabank får du en rente på 1,95% fra første krone og opp til 2 millioner kroner ved å sette inn sparepengene på en sparekonto du oppretter i banken. Dette kan du enkelt gjøre på nett ve då gå inn på www.instabank.no. Fordelen med denne sparekontoen er at det er ingen begrensninger i antall uttak, ingen gebyrer og heller ingen bindingstid.

Forsikring fra Instabank

De samarbeider med forsikringsselskapet Tryg, og her er det flere forsikringer som er svært fleksible og tilpasset deg. Uansett om du er på jakt etter forsikring på hus, innbo, bil, båt, ja «you name it» så finner du det her. Ved å samle flere forskinger får du også en samlerabatt.

En av forsikringene banken tilbyr er betalingsforsking som en ekstra trygghet i hverdagen. Da er du trygg om livssituasjonen din endrer seg, og du kan likevel betjene dine lån.

Nettbank og kontakt

For å sjekke nettbank, status på søknader og kreditt, besøk Instabank.no. Logg inn på «min side» via login på https://instabank.no/logg-inn. Instabank har ikke egen app for sin nettbank. For ytterligere informasjon, søknadsprosess og lånevilkår kan du gå inn på https://instabank.no/.

Instabank er lokaler i Drammensveien 175, 0277 Oslo. Du kan komme i kontakt med kundeservice på tlf (+47) 21519300. Åpningstider er mandag til torsdag  fra kl. 07.00 til 22.00, fredag fra kl. 07.00 til 20.00, lørdag fra kl. 10.00 til 17.00 og søndag fra kl. 14.00 til 18.00.