Lån fra Ikano Bank – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Her kan du få tilbud på:

– Kredittkort

– Forbrukslån

– Refinansiering

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Vi hjelper deg med å innhente lånetilbud fra Ikano bank og flere

Ikano lån

Hos Ikano bank kan du søke om forskjellige produkter. De tilbyr hovedsakelig forbrukslån, kredittkort og refinansiering. Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt er det visse kriterier du må oppfylle:

  • Du må være minst 25 år
  • Fast årsinntekt på minimum 200.000 kr
  • Du må ha bodd i Norge i minimum 3 år.
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger

 

Ikano kredittkort

Ønsker du et kredittkort kan du bestille Ikano visa. Dette kredittkortet har en av markedets beste renter samtidig som du får betalingsbeskyttelse. Du vil også få betalingsutsettelse når du vil og ha reise og avbestillingsforsikring inkludert. Det kan være lurt ¨ha et kredittkort i bakhånda dersom noe skulle skje.

 

Vi hjelper deg med å søke om forbrukslån fra Ikano Bank og flere
Sammenlign flere kredittkort, slik at du finner det beste.

Visste du at man kan spare penger ved å sammenligne lån fra Ikano Bank og andre banker?

Om Ikano

Her kan du søke om lån til det du trenger gjennom forbrukslån uten sikkerhet. Her kan du søke om beløp fra 25 000 kroner og opp til 400 000 kroner, med en løpetid på 5 år. Dersom det er snakk om refinansiering vil du kunne øke nedbetalingstiden til 15 år. Renten settes på individuell basis ut ifra kredittvurderingen, der nominell rente er fra 7,9% til 15,9%. Husk at effektiv rente alltid er noe høyere ettersom man da tar med kostnader. Med en nominell rente på 7,9% blir dette en effektiv rente på 9,21% hos IkanoBank.

Lån og forbrukslån fra Ikano

Ved forbrukslån blir pengene betalt ut innen to bankdager etter at lånet er innvilget og avtalen signert. Dersom du ønsker å betale ned på lånet raskere har du full frihet til å gjøre dette hos ikano bank.

Dersom du skal refinansiere annen utestående gjeld oppgir du hvilke lån og/ eller kreditter du ønsker å samle i lånesøknaden. Ikano Bank tar seg av oppgjøret med hver enkelt kreditor, slik at det blir enkelt for deg å samle gjelden din. Ved refinansiering sitter du på ett enkelt lån, og har derfor kun en faktura å forholde deg til. I tillegg sparer du penger gjennom unødvendige termingebyrer på flere lån. Det er altså bare positive sider ved å refinansiere gjelden din, så ta kontakt i dag dersom du har havnet i en ond sirkel.

Ikano Visa – Kredittkort fra Ikano Bank

Ikano Bank tilbyr også kredittkort gjennom Ikano Visa med inntil 100 000 kroner i kreditt. Med kortet får du faste rabatter «uten å spørre», betalingsutsettelse om du måtte trenge det og forsikringer som reise- og avbestillingsforsikring og tankefeilforsikring. Dersom du har fylt 23 år, har fast inntekt og en ryddig økonomi uten betalingsanmerkninger er det bare å søke om kredittkortet.

Ikano Bank tilbyr finansiering både for privatkunder og bedriftskunder, les mer ved å gå inn på www.ikano.no eller www.ikanobank.no.

Ikanobank.no – Minside og kontakt

For å sjekke status og kreditt, fakturaer og så videre, gå inn på Ikeanobank.no. Logg inn på «min side» for å se status og svar på din søknad, via login på https://ikanobank.no/min-side. Ikano har ingen app. For ytterligere informasjon, søknadsprosess og lånevilkår kan du gå inn på www.ikanobank.no.

Du kan komme i kontakt kundeservice for Visa på tlf (+47) 66858688 med åpningstider mandag til fredag kl. 09.00 til 18.00. Kundeservice for lån når du på telefon 66858666 med åpningstid fra mandag til fredag fra kl. 09.00 til 16.00. Shell Mastercard sin kundeservice kan nås på tlf 66858600 fra mandag til fredag kl. 08.00 til 18.00.

Ikanobank holder til sentralt i Asker, som ligger rett utenfor Oslo. Du finner dem på adresse: Skysstasjon 11, 1383 Asker.