Lån fra Ge money – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Hos Ge money kan du få tilbud på:

– Forbrukslån

– Refinansiering

– Smålån

– Standardlån

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Vi hjelper deg med å innhente tilbud fra Ge money og flere andre banker

Bruk en lånekalkulator

Er du usikker på hvor mye du kan låne og hva det vil koste deg? Da kan du gå inn på nettet og bruke en lånekalkulator. Denne vil vise deg hvor mye du må betale både i renter og avdrag for en viss sum. Du kan også se hva de totale kostnadene vil ende opp på.

 

Innhent flere lånetilbud

Hvis du trenger et lån er det viktig at du innhenter flere lånetilbud. På denne måten vil du lettere kunne sammenligne og velge det beste og billigste lånet. Hvis du ser forskjellen på det billigste og dyreste lånet er det en del penger å spare her.

Vi hjelper deg med å søke forbrukslån fra Ge money og flere andre banker
Få det beste kredittkortet til ditt behov ved å sammenligne flere forskjellige.

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Ge money

GE Money Bank skiftet eier i 2014, og ble kjøpt av Santander Consumer Bank i 2014. Altså er Gemoney en del av Santander i dag. Banken tilbyr billån og fritidslån, kredittkort, forbrukslån, sparing og handlekonto.

Forbrukslån fra GE Money

Banken tilbyr forbrukslån fra 70 000 og opptil 350 000 kroner uten sikkerhet. Dersom du trenger et mindre lån tilbyr de også smålån fra 10 000 til 70 000 kroner. Nedbetalingstiden er på inntil 5 år, men med fleksibilitet til å tilbakebetale hele eller deler av beløpet når som helst.

Billån og fritidslån

GE money, altså Santanderbank, har mange låneordninger for billån og andre fritidslån slik som motorsykkellån og båt. Ønsker du billån kan du velge mellom ordinært billån, billån uten kaskoforsikring eller elbillån. Nedbetalingsplan og effektiv rente settes basert på en individuell vurdering.

Ved båtlån kan du få opptil 65% finansiering til båtkjøp og en nedbetalingstid opp til 15 år. Hvor mye du får i lån vil avhengig av båtens størrelse. Her er det et minstekrav på egenkapital på minimum 35%.

Kredittkort  og mastercard

Santander har en rekke forskjellige kredittkort å velge mellom.

  • Gebyrfri Visa
  • Santander Red
  • Flexi Visa
  • Manchester United Visa

Hvert kort har sine fordeler, der Santander Red kan virke som en ekstra trygghet dersom uforutsette utgifter oppstår. Da kortet har en lavere effektiv rente enn andre nevnte kort. FlexiVisa er for den handleglade, der man får god rabattordning på en valgfri kategori. Den siste på listen sier kanskje seg selv. Om du er en blodfan av Manchester United er kanskje nettopp dette visa kortet for deg!

Handlekonto og sparekonto

Du får også både handlekonto og sparekontoer hos GE money (Santander). Handlekontoen gir deg mulighet til å utsette hele eller deler av betalingen med inntil 9 måneder rentefri betalingsutsettelse. Kortet har et samarbeid med over 2 000 butikker, nettbutikker og kjeder i Norge og er et Mastercard. Deretter er det to ulike sparekontoer å velge mellom. En med 1,75% rente fra første krone og en høyrentekonto på 1,85% gitt at du har 100 000 kr eller mer. 

Gemoneybank.no til Santanderconsumer.no – Nettbank og kontakt

For å sjekke nettbank, status på søknader og kreditt kan du besøke Santanderconsumer.no. Logg inn på «min side» via login på https://nettbank.santanderconsumer.no/. De  har ikke egen app for sin nettbank. Ettersom banken er en del av Santander kan du gå direkte inn på www.santander.no. Du kan også gå inn på www.santanderconsumer.no for å lese mer og søke om de ulike lånene.

Ge money (Santander) holder til i Strandveien 18, 1366 Lysaker. Trenger du hjelp kan du komme i kontakt med kundeservice på tlf (+47) 21083000. Åpningstider er mandag til fredag  fra kl. 08.00 til 16.00.