Finn beste forbrukslån – Søk nå!

Få lån fra 10.000 til 500.000

Få nedbetalingstid fra 1 til 15 år

Nominell rente fra 5,95%

Til refinansiering av gjeld eller nytt lån

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik kan du søke om forbrukslån

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Vi hjelper deg med å innhente flere lånetilbud, slik at du får det billigste.

Hvor mye lån kan jeg få?

Det avhenger av flere faktorer, men du har en større sjanse for å få innvilget lån om du oppfyller følgende kriterier:

  • Ingen betalingsanmerkninger
  • Er mellom 20 og 70 år gammel
  • Har en inntekt på minst kr 120 000 kr i året
  • Er norsk statsborger (registrert i Folkeregisteret og bodd i Norge i 3 år)

 

Trenger du raske penger?

Innimellom kan det være vanskelig å få endene til å møtes. Kanskje dukker det opp noen uforutsette utgifter, eller du rett og slett bare skal kjøpe noe nytt eller på reise. Et forbrukslån kan du for eksempel bruke på:

  • Regninger
  • Oppussing
  • Reise og fritid
  • Bil/MC
  • Båt
  • Refinansiering

 

Søk om forbrukslån fra flere banker
Samle alle dine dyre kredittkort lån til ett forbrukslån.

Visste du at mer enn 300.000 husholdninger i Norge har høy kredittkortgjeld?

Forbrukslån

Et usikret lån blir brukt til så mangt. Det er en rekke ulike årsaker til at man velger å låne penger uten sikkerhet. Blant de vanligste grunnen til at folk tar opp dette lånet er uforutsette utgifter. At vaskemaskinen, kjøleskapet eller bilen har gått i stykker eller trenger reparasjon er klassiske eksempler.

Dette er ting man er helt avhengig av og trenger å få fikset så raskt som mulig. Om man da ikke sitter med nok penger på sparekonto er forbrukslån et alternativ.

Refinansiere 

Videre blir dette lånet brukt til refinansiering av gjeld for mange. Dette gjelder spesielt dyre smålån slik som kredittkortgjeld eller andre lån med høyere rente. Refinansiering vil være lønnsomt så lenge renten på det nye lånet er bedre (altså lavere) enn de andre lånene.

I tillegg gjør et slikt lån at man får samlet mange smålån på et og samme sted. Noe som ofte er mer ryddig og enklere å forholde seg til for mange.

Lån til oppussing

Deretter er oppussingsprosjekter også en vanlig grunn til at mange tyr til forbrukslån. Dette gjelder særlig oppussing av bad eller kjøkken som fort kan komme opp i høye summer på flere hundre tusen kroner.

Hva er forbrukslån?

Definisjonen på et slikt lån, er et lån uten sikkerhet. Dette betyr i praksis at banken ikke kan selge noen eiendeler for å få dekt lånebeløpet. Noe som også er grunnen til at det har en høyere lånerenter enn andre lån.

Som nevnt over er det mange grunnen til at folk tar opp et slikt lån. Grunnene som er nevnt er bruksområder der det er snakk om anskaffelse av eiendeler. Det er også andre grunner til at et slikt lån blir skaffet, slik som finansiering av annen gjeld eller til reiser og ferier. Dette er ikke tilfeller der du bør ta opp et lån uten sikkerhet, og finansiering av gjeld og refinansiering er noe ganske forskjellig.

Hva betyr et forbrukslån uten sikkerhet

Forbrukslån uten sikkerhet betyr at banken ikke har noen krav på dine private eiendeler. Banken har ofte sikkerhet, eller pant, i eiendeler. For å forsikre seg om at du kommer til å betale ned lånet igjen. Dette gjelder blant annet boliglån der boligen blir brukt som sikkerhet.

Slik er det ikke med et forbrukslån. Her låner banken deg pengene uten noen form for sikkerhet. Dette er også grunnen til at det er en høyere rente her enn for andre lån.

Dette gjør at du står fritt til å benytte deg av pengene fra lånet på det du selv måtte ønske. Uansett om det er til oppussing eller ferie. Når det er sagt så bør du alltid tenke nøye gjennom hva lånet går til.

Vurder om det er nødvendig å ta opp et lån i utgangspunktet. Det er jo følgelig en kostnad ved å ta opp lån, nemlig rentene. Så selv om banken ikke har rett til å selge bolig eller andre eiendeler du har. Bør du ikke ta opp et lån uten sikkerhet om du vet du ikke har økonomiske midler til å betale tilbake lånet.

Unngå forbrukslån på dagen

Å ta opp et lån 5 minutter etter at du finner ut at vaskemaskinen har gått i stykker er neppe lurt. Det er klart det er irriterende. Særlig fordi du sikkert allerede vet du kanskje ikke har midler til å betale for reparasjon eller en ny. Unngå å la følelser ta styringen til at du tar opp et lån på dagen.

Finn ut hva reparasjon eller en ny vaskemaskin, eller andre gjenstander, vil koste deg. Søk deretter rundt etter hva slags tilbud det er på lån. Bruk litt tid slik at du er sikker på at du finner et tilbud med lavest mulig kostnader. Du ønsker jo selvsagt ikke betale mer enn strengt tatt nødvendig.

Når skal du søke forbrukslån

Før du skal søke om lån bør du først finne ut av hvor mye penger du faktisk har behov for. Ettersom det kommer med en kostnad slik som alle andre lån. Bør du ikke ta opp mer lån enn hva du faktisk har behov for.

Husk også at lån uten sikkerhet gjerne har en høyere rente. Altså kostnad enn andre lån, ettersom det er et lån uten sikkerhet. Dette betyr at du må for all del ikke låne mer enn hva du vet du klarer å betjene.

Etter at du har kartlagt dine økonomiske behov. Kan du begynne å søke rundt etter banker eller låneformidlere som tilbyr dette type lån. Sjekk gjerne med din egen bank ettersom de ofte kan tilby deg gode lånevilkår. Gitt at du er en god kunde og ellers betaler regninger i tide.

Ta likevel ikke bankens tilbud før du har sjekket hva markedet ellers har å tilby. Benytt deg av vårt skjema. Da kan du enkelt få flere tilbud og sammenligne for å finne ut hvem som gir deg det beste tilbudet.

Hvordan velge riktig lån?

Kostnadene ved lånet viser seg gjennom hva den effektive renten ligger på og eventuelt et etableringsgebyr. Flere oppgir også nominell rente. Så pass på at du har tunga rett i munn og sammenligner ”riktig” rente mellom de ulike aktørene.

En låneavtale settes individuelt, så selv om en bank kommer best ut på generell basis.  Er det ikke sikkert at denne banken er det riktige valget for deg. Når du skal søke lån bør du derfor skaffe flere tilbud ut ifra summen og nedbetalingstiden du ønsker. Deretter er det mye enklere å se hva du får hos de enkelte selskapene.

Et siste tips er at du har lest grundig gjennom avtalevilkårene før du takker ja til et tilbudet. Når du så har funnet det beste tilbudet med lavest rente og kostnader er det bare å skrive under.

Hva koster et forbrukslån?

Nøyaktig hva et slikt lån vil koste er vanskelig å si. Det kommer an på hver enkelt individs økonomiske stilling, summen på lånet og års nedbetalingstid. Den effektive renten kan variere helt fra litt under 7% og opp til over 50%. I tillegg kommer eventuelt etableringsgebyr på toppen av dette.

Søk forbrukslån

Bruk vårt skjema til å søke om forbrukslån enkelt og raskt i dag. Da er sannsynligheten høyere for at flere banker tilbyr deg ett lån. På denne måten vil du få bedre rente. Her får du tilbud fra ulike aktører og kan fort finne det beste tilbudet for akkurat deg.