Få hjelp med en forbrukslån kalkulator

Få oversikt med en forbrukslån kalkulator

Se hva månedskostnaden bli

Se den totale kostnaden

Sammenligne lån fra forskjellige aktørerer

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Søk om forbrukslån med 3 enkle steg

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Med en forbrukslån kalkulator kan du se hvor mye et lån vil koste

Bruk en forbrukslån kalkulator

Trenger du et forbrukslån kan det være lurt å bruke en forbrukslån kalkulator. Denne vil gi deg oversikt og hjelpe deg med blant annet

  • Se den effektive renten på lånet
  • Se hvor mye du må betale i måneden
  • Vise deg den total kostanden
  • Gi deg et bedre utgangspunkt for å få det billigste lånet

 

Fordelen med en kalkulator

Mange lurer på hvor mye de må betale i måneden hvis de har et forbrukslån. Med en forbrukslån kalkulator vil du få full oversikt over hvor mye den effektive renten er og hva du faktisk må betale. En slik kalkulator vil vise deg:

  • Rente
  • Gebyr
  • Etableringsgebyr
  • Summen av renter og gebyrer
  • Månedssummen
  • Totalkostnaden for lånet

 

Søk om forbrukslån fra flere banker, slik at du får det beste tilbudet
Ved å sammenligne flere kredittkort vil du finne det beste for deg

Visste du at renten på forbrukslån varierer så mye at du kan spare en god del penger på å innhente flere tilbud?

Forbrukslån kalkulator

Forbrukslån kan være praktisk av mange årsaker, for eksempel når en uforutsett utgift oppstår. Ettersom forbrukslån er lån uten sikkerhet kan du benytte summen helt fritt og på akkurat det du vil. For å finne ut hva et forbrukslån vil koste deg kan du bruke vår forbrukslån kalkulator. Ettersom det er den effektive renten du sammenligner mellom ulike långivere, kan også denne kalkulatoren kalles for en rente kalkulator.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende, og du trenger ikke takke ja til tilbudene du får om du velger å søke om lån. Du står også fritt til å bare benytte deg av kalkulatoren for å se hva månedskostnaden blir ved ønsket lånebeløp og ønsket nedbetalingstid. Etter at du har benyttet deg av vår forbrukslån kalkulator, er det bare å søke lån. Du sender inn en søknad ved å fylle ut et skjema, for deretter å få tilbud på lån fra flere banker. Deretter er det bare å sammenligne og du finner det billigste og beste lånetilbudet. Etter at du har takket ja til en låneavtale og signert, er det bare å vente på at pengene blir utbetalt til kontonummeret som er oppgitt i lånesøknaden.

Finn ut hva forbrukslånet koste

Ved å benytte deg av forbrukslån kalkulatoren vil du raskt og enkelt finne ut omtrentlig hva et forbrukslån vil koste deg. Kostnader ved et forbrukslån er de effektive rentene og eventuelt etableringsgebyr. Det vil altså si at det er den effektive renten du bør sammenligne når du ser på ulike lånetilbud fra ulike långivere. Les for øvrig også lånevilkårene, slik at du sikrer at du takker ja til det beste lånetilbudet. For å få et nøyaktig svar på nøyaktig hva et forbrukslån vil koste akkurat deg, må du i tillegg søke om lån ved å fylle ut skjemaet.

Låneeksempel på forbrukslån

Her er ett låneeksempel: Lånebeløp: 150 000 kr Nedbetalingstid: 10 år Effektiv rente: 13,2% *(den effektive renten kan variere fra 6,81% til 24,4% og fastsettes på individuell basis ut ifra en kredittvurdering) Ved dette låneeksempelet vil lånet ha en total kostnad på 112 573kr, og total tilbakebetalingssum blir følgelig 262 573 kr.

Finn rente med lånekalkulator

Ettersom den effektive renten variere fra person til person vil den månedlige kostnaden variere. Ved samme lånebeløp og nedbetalingstid som ovenfor, vil for eksempel månedskostnaden bli 1 729 kr dersom du får en rente på 6,81%. Får du tilbud ved rente på 24,4 % gir dette en månedlig kostnad på 3 345 kr. For å få et mer nøyaktig beløp på hva et lån vil koste deg kan du benytte deg av vår lånekalkulator, fylle ut skjemaet og sende søknad om forbrukslån.