Trenger du finansiering – Søk nå!

Få lån fra 10.000 til 500.000

Få nedbetalingstid fra 1 til 15 år

Nominell rente fra 5,95%

Til refinansiering av gjeld eller nytt lån

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Få tilbud på finansiering fra flere banker, slik at du får det billigste lånet

Hvordan finne den beste finansieringen?

De fleste av oss er på jakt etter den beste finansieringen, altså de billigste lånene. Ved å bruke vår tjeneste hjelper vi deg med å innhente tilbud, slik at du finner det beste. Du kan gjøre dette enkelt gjennom disse 3 stegene:

  1. Fyll ut skjemaet på vår side
  2. Velg hvilke banker du ønsker å motta tilbud fra
  3. Sammenlign lånetilbudene og velg det beste

 

Hva trenger man finansiering til?

Finansiering kan brukes til så mangt. Men i hovedsak trenger man det til boligkjøp, refinansiering eller andre store investeringer. De fleste av oss sitter ikke med store summer på sparekonto, derfor kan det være hjelp å få fra bankene. Enten du har mange smålån eller et stort lån du trenger penger til, vil du trenge penger. Noe som en bank kanskje kan hjelpe deg med.

 

Få det beste forbrukslån ved å sammenligne finansiering fra flere banker.
Finansierer du forbruk med kredittkort? refinansiere og spar penger.

Vi hjelper deg med å søke finansiering, slik at du kan samle og refinansiere alle dyre smålån. 

Hva er finansiering?

Begrepet henviser kort fortalt til ulike måter å oppdrive kapital til et foretak på. Ser vi litt nærmere på det, dukker det imidlertid en del nyanser opp. For ikke bare kan måten man anskaffer midler på skje på en rekke ulike måter. Også hva pengene går til varierer ofte stort. La oss derfor se litt nærmere på hva dette nokså løse begrepet egentlig omfavner.

Ulike former og -formål

Ofte er det snakk om å få finansiert oppstarten av et nytt foretak. Å anlegge og drive en ny virksomhet kan nemlig være en svært kostbar affære. Kanskje må du leie eller kjøpe lokaler og utstyr, og kan hende har du ansatte som skal lønnes. Uansett utgifter må de sannsynligvis betales før foretaket har begynt å gi noe avkastning. Så hvor kommer pengene fra da?

For å finansiere oppstartsutgifter er det vanligst med egen eller fremmedfinansiering, og aller helst en kombinasjon av disse. Den førstnevnte vil si at de som eier virksomheten selv står for kapitalen. Mens fremmedfinansiering som regel innebærer å låne penger fra banken.

Også ved anskaffelsen av kapital til et godt etablert foretaks daglige drift eller bestemte investeringer, snakker man om finansiering. I slike tilfeller dreier det seg ofte om selvfinansiering. Det vil si at virksomhetens eget overskudd dekker utgiftene i tilknytning til drift eller investering.

Hvordan får man finansiering?

De fleste som starter og driver et nytt foretak av en viss størrelse, er avhengige av fremmedfinansiering. Som vi har sett, betyr det som regel å søke en bank eller en annen kreditor om lån. For å få et slikt lån innvilget, er det visse ting det kan lønne seg å ha i bakhodet.

Det første du må gjøre, er å utarbeide en solid forretningsplan. Denne skal overbevise banken om at du ikke bare har et seriøst, men også lønnsomt foretak. Banken tar nemlig en risiko når de låner ut penger. Så hvordan utsiktene for å få lånesummen igjen (med renter) er, er naturligvis alfa og omega for dem.

Også når vi snakker om etablerte bedrifter som søker lån, vil det å kunne vise til god betalingsevne være viktig. En ting er hvordan betalingsdyktigheten er i dag, men banken er i tillegg opptatt av hvordan den vil utvikle seg. Derfor er det for eksempel mer betryggende om du har mange mindre kunder enn få store. For da har du flere bein å stå på skulle noen ryke. Tilgjengelige midler som lett lar seg omsette og en ellers god kontantstrøm, er andre faktorer en kreditor vil se etter.

Sikkerhet

I tillegg til gode utsikter hva gjelder foretakets fremtidige betalingsevne, spør banken gjerne etter sikkerhet. Sikkerhet kan stilles i eiendom eller andre eiendeler. Det kommer an på enkelthetene ved virksomheten din, og du blir enig med kreditor om en god løsning. Poenget er at banken har noe av verdi å ta over, skulle det oppstå problemer med å betjene lånet.

Oppsummert

Finansiering handler om å få tak i kapital til et foretak, enten det dreier seg om oppstart, drift eller investeringer. Det finnes flere forskjellige måter det kan gjøres på, og vi har sett på noen av de vanligste.