Lån fra Ekspress Bank – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Få tilbud på:

– Lån

– Forbrukslån

– Refinansiering

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Sammenlign forbrukslån fra Ekspress bank og flere andre for å finne ut hvor mye du kan låne

Erfaring

I tillegg til at lånet er billig er det viktig at du har gode opplevelser med banken. De skal være kundefokuserte og god service. Dette kan være vanskelig å finne ut av før man har blitt kunde. Derfor anbefaler vi at du forhører deg med venner og bekjente om hva slags erfaring de har med Express Bank. På denne måten finner du enkelt og raskt ut om dette er en bank for deg.

Billig Forbrukslån

I Norge er det en økende trend å benytte seg av forbrukslån. Det betyr også at det er enda flere som tilbyr det. For å finne det billigste forbrukslånet burde du innhente flere lånetilbud. Deretter kan du sammenligne og velge det billigste og beste forbrukslånet.

Søk om forbrukslån fra Ekspress Bank
Få riktig kredittkort for ditt behov ved å sammenligne flere ulike kort.

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Ekspress Bank

Ekspress bank er en del av BNP Paribas group. Her kan du ta opp forbrukslån og søke om refinansiering. Samt også betalingsforsikring på låneneExpress bank er en nordisk bank med 30 års erfaring med tett tilknytning til detaljhandel. Totaltsett har de samarbeid med mer enn 2000 forhandler.

Forbrukslån fra Ekspress Bank Norge

Hos expressbank får du et lån uten sikkerhet og du kan selv disponere pengene som du selv ønsker.

Den effektive renten banken tilbyr ligger på 9,7% til 26,93 %, og settes basert på nedbetalingstiden og en kredittvurdering.  Minimum løpetid er 12 mnd. og maks er 60 mnd. (5 år). Beløpet du kan låne vil variere ut ifra din økonomiske situasjon. I dag tilbyr banken lån fra 50 000 til 500 000 kr.

Dersom det er snakk om refinansiering for å samle all utestående gjeld. Som smålån og dyre kredittkort vil maksimal løpetid være 180 måneder (15 år). Gjennom www.expressbank.no kan du legge inn alle lån du ønsker å refinansiere. Deretter se månedlig avdrag og restgjeld for hvert lån, samtidig som du får det totale trekket per måned.

Med express bank sin kalkulator kan du også se hvor mye ekstra du vil ha til rådighet, etter å ha samlet alle dine dyre smålån.

Expressbank betalingsforsikring

Med betalingsforsikring har du en sikkerhet på at du får dekket renter og avdrag på lånet dersom noe uforutsett skjer med deg. Her gjelder det dersom man blir arbeidsledig, arbeidsuføre som følge av sykdom, ulykker og lignende. Samt også at hele restgjelden blir betalt om en skulle gå bort.

Ekspressbank.no – Nettbank og kontakt

Ekspress Bank har ingen egen nettbank. For å sjekke status på søknader og kreditt, logg inn på «min side» via Centumfinans sin login på https://www.centum.no/min-side. De har heller ingen egen app. For ytterligere informasjon, søknadsprosess og lånevilkår kan du gå inn på https://www.expressbank.no/.

Du kan komme i kontakt med kundeservice på tlf (+47) 23308300. Åpningstidene er alle dager fra mandag til fredag kl. 09.00 til 18.00. Ekspress bank har lokaler som ligger sentralt i Rosenkrantz gate 20, 0160 Oslo.