Lån fra Easybank – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Hos Easybank kan du få tilbud på:

– Forbrukslån

– Refinansiering

– Sparing

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Søk om forbrukslån fra Easybank

Erfaringer

Når man skal velge en bank er det viktig at man får god service. Man kan finne mange omtaler om de forskjellige bankene på nettet. Allikevel anbefaler vi at du forhører deg med venner og bekjente om hva slags erfaringer de har. Dette er den letteste måten på å få mest riktig informasjon på.

 

Sammenlign rente

Når du skal sammenligne forskjellige lån er det nok renten du ser på. Den viser jo hvor mye du må betale i måneden. Men husk at du må se på den effektive renten. Flere banker lokker ofte med en lav nominell rente, men den viser ikke hva du faktisk må betale. Den effektive renten er inkludert alle kostnader, og viser da den reelle kostnaden ved lånet.

 

Sammenlign forbrukslån fra Easybank og flere andre banker.
Finn riktig kredittkort ved å sammenligne de ulike vilkårene

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Om Easybank

Easybank tilbyr forbrukslån, billån, refinansiering, sparing og brukskonto.

Easy Bank lån og forbrukslån

Forbrukslån fra Easybank gir deg mulighet til å låne mellom 10 000 og 500 000 kroner. Hvor det er  en hovedregel, at nedbetalingstiden er på maksimalt 5 år. Lånet er uten sikkerhet og renten de tilbyr er fra 7,49 %. Ønsker du å bruke pengene på et bilkjøp kan du heller søke om et billån. Da kan du velge mellom sikret billån eller kaskofritt billån. Velger du billånet kan du få en nedbetalingstid på inntil 15 år. Hvor renten er langt gunstigere på et sikret billån enn kaskofritt billån. Den nominelle renten ligger fra henholdsvis 3,75% og 8,75 % og kommer an på hvor mange års nedbetalingstid og andre faktorer.

Refinansiering

Ønsker du å refinansiere dyre smålån eller kredittkortgjeld kan du med fordel samle all utestående gjeld i et refinansieringslån. Du kan refinansiere alle lån og kreditter hos easybank, med unntak av et sikret billån med pant i bilen. Renten settes tilsvarende ved forbrukslån, men her kan du ha en nedbetalingstid på inntil 15 år. Slik at du har mulighet til å bli kvitt gjelden din.

Brukskonto og sparekontoer fra Easy Bank

Brukskontoen banken tilbyr gir en rente på 1,50 %. Den er enkel og brukervennlig med mobilbank og helt gebyrfritt.

Videre har easy bank svært gunstige sparekontoer med en sparerente opp til 2,50 %. Dersom du ønsker en vanlig sparekonto der det er ubegrenset antall uttak med ingen bindingstid får du 1,95 % rente. Mens ved fast sparing over en bindingstid på 3 år gir en rente på 2,30 %. Øker du bindingstiden til 5 år får du en rente på 2,50 %. Alle sparekontoene gir en månedlig kapitalisering av rente.

Nettbank og kontakt

For å sjekke nettbank, status på søknader og kreditt, besøk deres nettside. Logg inn på «min side» via login på https://www.nettbankportal.no/9791/. De har ikke egen app for sin nettbank. For å opprette brukskonto og sparekonto, eller å søke om lån kan du gå inn på www.easybank.no.

Du kan også komme i kontakt med kundeservice på tlf (+47) 22991400. Åpningstider er alle hverdager  fra kl. 08.30 til 17.00. Bankene holder til i Holbergs gate 21, 0166 Oslo.