Sammenlign lån med Compareking.no 

Ser du etter forbrukslån eller vil refinansiere et gammelt?

Med Compareking.no kan du få tilbud på:

– Refinansiering

– Forbrukslån

– Kredittkort

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Sammenlign lån på Compareking.no

Sammenlign lån

Med én søknad får du lånetilbud fra flere forskjellige banker. Med flere tilbud gjør det enklere å få oversikt over tilbudene. Dermed blir det enklere å sammenligne og dermed finne det billigste forbrukslånet.

 

Uforpliktende lånetilbud

Når du søker på lån hos compareking.no, er det helt gratis og uforpliktende. Du kan søke om forbrukslån, kredittkort eller refinansiering. Etter å ha sendt inn søknad får du lånetilbud fra flere banker. 

 

Refinansier lån med compareking.no
Sammenlign flere kredittkort slik at du finner det beste

Du kan spare mye ved å sammenligne tilbud fra forskjellige banker!

Compareking.no

Compareking.no er en nettside for formidling av låneprodukter. Den ble etablert i 2014, og er eid av Liber Finance AS, som gjennom flere selskaper er eid av Renè Skaflestad.

Det er gratis og uforpliktende å bruke siden til å sammenligne tilbud om forbrukslån, refinansiering av lån og kredittkort fra flere ulike banker. Vær oppmerksom om at lånekontrakter man inngår ikke er det.

Det finnes søsternettsider i Finland, Polen og Sverige, og kontorene ligger i Oslo og Warszawa

Forbrukslån med Compareking.no

Compareking.no er ikke en bank, men en finansagent. Med én søknad vil man få flere lånetilbud fra forskjellige banker. På den måten blir det lettere å få oversikt over hva som er det billigste forbrukslånet. 

Det er mulig å søke på fra 5000 kroner og opptil 500.000 kroner. Renten blir satt individuelt for hver låntaker. Den effektive renten varierer mellom 7,6 % og 37,3 %. For forbrukslån kan du søke nedbetalingstid opptil 5 år. 

Husk at du først og fremst bør se på effektiv rente, og ikke nominell rente når du sammenligner lån. Effektiv rente er de faktiske kostnadene rundt lån uten sikkerhet. Dette fordi det tar med eksempelvis termingebyr og etableringsgebyr i beregningen.

Refinansiering av lån med Compareking.no

Har du flere lån uten sikkerhet fra før, kan det være lurt å samle de. Med dyre gebyrer og renter, kan refinansiering spare deg mye penger. Samtidig som du vil få bedre oversikt over din egen økonomi ved å samle lånene dine.

Compareking.no lar deg søke og sammenligne lån på opptil 500.000, med nedbetalingstid på opptil 15 år. Når det kommer til rente, blir den også her satt individuelt for hver låntaker. Den effektive renten varierer mellom 7,6 % og 37,3 %. 

Kredittkort med Compareking.no

I tillegg til forbrukslån og refinansiering av gjeld, lar Compareking.no deg sammenligne ulike tilbud om kredittkort. Man kan søke om kredittgrense på maks 100.000 kroner og får sammenlignet tilbud fra flere banker.

Det er viktig at du tenker deg godt om når du setter en kredittgrense. Setter man en lavere for seg selv, minsker sjansen på overforbruk og risiko for å sitte igjen med dyr gjeld. Betaler man kredittkortregningene i tide, vil man kunne spare penger med for eksempel fordelsprogram.

Eksempel på lån og rente

Et låneeksempel fra nettsiden deres er et lån på 150.000 kroner med nedbetaling over 5 år. Effektiv rente er 15.10 %. Kostnad utover lånesum blir 64.582 kroner, og totalsum for tilbakebetaling blir da 214.582 kroner. 

Søknadskrav for lån uten sikkerhet hos Compareking.no

For at en lånesøknad skal godkjennes hos Compareking.no må følgende krav oppfylles:

  •         Aldersgrense for å søke er 20 år
  •         Man må ha norsk statsborgerskap
  •         Man kan ikke ha betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker
  •         Årsinntekt må være på minst 120.000 kroner brutto

Man bør tenke over om man har mulighet til å betale tilbake i tide før man velger å låne. Dessuten bør man gå nøye gjennom vilkår og betingelser i avtalene man blir tilbudt, i tillegg til rente, effektiv rente, gebyrer og nedbetalingstid.

Behandlingstid på søknad

Om du får innvilget lånesøknad, kan pengene være på konto allerede 1-2 virkedag etter du søkte.

Dette er gitt at du benytter BankID for å signere låneavtalen, at du har fylt inn korrekt informasjon og at alle dokumenter er returnert og signert i henhold til kravene til banken du har valgt å låne fra.

Kontakt Compareking.no

For å få tak i kundeservice, kan man ta kontakt på  tlf: +4721403294 eller e-post: kundeservice@compareking.no. Det er også mulig å starte en chat med kundeservice, denne finner du på hjemmesiden deres www.compareking.no.