Lån fra Collector Bank – Søk nå!

Ser du etter forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Hos Collector Bank kan du få tilbud på:

– Forbrukslån

– Refinansiering

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Sjekk hvor mye lån du kan få fra Collector Bank

Collectorlånet

Collectorlånet er forbrukslånet Collector Bank tilbyr. Dette er et lån uten sikkerhet med lånesum 20.000 til 250.000 kroner. Det er maksimalt 5 års nedbetalingstid, men det kan søkes om opptil 15 år ved refinansiering av tidligere lån. 

Refinansier dyre lån

Dersom du har gjeld fra flere smålån og kredittkort, kan du samle disse under ett lån. Har du høye renter på eksisterende lån, kan du spare mye på å refinansiere disse til lavere rente. 

 

Søk om forbrukslån hos Collector Bank
Sammenlign flere kredittkort slik at du finner det beste

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Collector Bank

Collector Bank ble etablert av Lena Apler og Johan Möller i 1999. I tillegg til forbrukslån og refinansiering av lån, tilbyr de også finansielle tjenester for bedrifter. Blant annet factoring, inkasso og eiendomsfinansiering. 

Collector Bank i Norge har kontor på Skøyen i Oslo, og er et datterselskap av svenske Collector AB. Selskapet har også virke i Finland. 

Forbrukslån fra Collector Bank

Collector Bank kaller sitt forbrukslån for Collectorlånet. Dette er et lån uten sikkerhet med lånesum mellom 20 000 og inntil 250.000 kroner. Det er i utgangspunktet maks 5 års nedbetalingstid for et forbrukslån, mens man kan søke 15 år ved refinansiering av lån.

Det ligger ikke ute informasjon på nettsiden deres om rente, men det blir foretatt en individuell kredittvurdering etter mottatt søknad som bestemmer nøyaktig rente og lånebeløp.

For å spare tid og penger kan man benytte seg ved å sammenligne lån. Da sender man én søknad, og får tilbud fra flere banker basert på din økonomiske situasjon. På den måten kan man finne det beste lånet med best vilkår og renter.

Ved sammenligning av lån er det viktig å ha i bakhodet at effektiv rente er mer representativ for de faktiske kostnadene rundt lån uten sikkerhet. Derfor bør man se mest på den. Nominell rente er ekskludert ting som termingebyr, etableringsgebyr og andre kostnader.

Refinansiering av lån med Collector Bank

Har du vært uheldig og opparbeidet deg gjeld gjennom flere smålån, kredittkort og lignende, kan refinansiering være en god løsning.

Typisk er det at for eksempel kredittkort har en del høyere rente enn et forbrukslån. Derfor kan man kutte mye av kostnadene rundt renter og gebyrer om man heller samler lånene sine.

I tillegg vil egen økonomi kunne bli mer oversiktlig når velger å refinansiere gjeld. Også her vil det være gunstig å sammenligne lån, for å finne billigste lån for deg og din situasjon. 

Søknadskrav for lån uten sikkerhet hos Collector Bank

Man sier seg villig til å gjennomgå en kredittsjekk og at man er myndig, og andre krav som må oppfylles for å få godkjent søknad er: 

  •         Fast arbeid eller pensjon
  •         Man må være folkeregistrert Norge
  •         Man kan ikke ha betalingsanmerkninger

Still spørsmål ved formålet du låner for, og sett opp budsjett for å se om du er betalingsdyktig, før du eventuelt velger å låne. Gå dessuten nøye gjennom vilkår og betingelser, i tillegg til rente, effektiv rente, gebyrer og nedbetalingstid.

Behandlingstid på søknad hos Collector Bank

Gitt at du søker digitalt og signerer med BankID, er behandlingstiden 1-2 virkedager. Ved vanlig postgang blir behandlingstiden noe lengre. 

Om du har fått godkjent og signerer elektronisk med BankID, pleier pengene som regel å være på konto innen 2-3 virkedager. 

Hvis du vil få oversikt over de beste og billigste lånene før du søker, kan du sammenligne lån. Da sparer du tid, fordi du bare sender én søknad. Men det er også penger å spare, fordi du kan gå gjennom kostnader og vilkår på flere banker samtidig.

Kontakt Collector Bank

Collector Banks kundeservice, kan man få tak i ved å:

  •         Ta kontakt på tlf: +4722424274. Åpningstider er 08:00-17:00 på hverdager.
  •         Sende en e-post til lane@collectorbank.no.
  •         Eller sende post til adresse: Collector Bank, PB 424 Skøyen, 0213 OSLO
  •         Besøke Drammensveien 123, NO – 0213

Mer informasjon kan du besøke www.collectorbank.no.

Om du er eksisterende kunde finner du logg inn til Collector Bank her.