Lån fra Centum Finans – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Hos Centum Finans kan du få tilbud på:

– Forbrukslån

– Refinansiering

– Billån

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Vi hjelper deg med å finne ut hvor mye du kan låne

Centum Finans erfaringer

Det er viktig at man finner en bank som tar godt vare på kundene sine. Centum Finans har fått mange gode anmeldelser på nette, hvor de skriver at de er overraskende kjappe, hyggelige og flinke. Er du fortsatt usikker anbefaler vi at du forhører deg med venner og bekjente om deres erfaringer.

Hva koster et lån uten sikkerhet?

Prisen på et lån uten sikkerhet varierer stort. Et slikt typer lån vil naturligvis være dyrere enn et boliglån, da banken ikke har noe sikkerhet. Det er mange som tilbyr det, derfor er det viktig å innhente flere tilbud og sammenligne slik at du får det beste tilbudet.

 

Hos Centrum Finans kan du søke etter forbrukslån
Sammenlig Centrum Finans kredittkort og mange flere

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Centum Finans

Centum er en låneformidler som har samarbeid med 20 ulike långivere. Når du sender inn søknad vil en erfaren saksbehandler gå gjennom søknaden. Deretter sammenligne flere lånetilbud for å finne det beste alternativet til deg. Slik finner du et lån du klarer å betjene, men som også tilbyr en konkurransedyktig rente.

Gå inn på www.centum.no, så kan du få et estimat på hva de ulike lånene vil koste deg gjennom deres lånekalkulator.

Forbrukslån fra Centum Finans

Forbrukslån er lån uten sikkerhet, og gjennom Centum kan du få lån på inntil 500 000kr. Du får tilbudt den laveste renten ut ifra din økonomiske situasjon og kan ha en nedbetalingstid på inntil 15 år. Pengene kan du bruke på akkurat det du vil.

Dersom du kun trenger et mindre beløp kan du søke om et smålån. Her er beløpsgrensen 70 000 kroner, men du kan låne helt ned til 5 000kr.

Refinansiering via Centum

Sitter du på flere dyre smålån og kreditter? Da kan Centum finans hjelpe deg å bli kvitt gjelden en gang for alle. Ved å refinansiere lånene dine og samle det i et lån vil du få bedre oversikt over utestående gjeld. Samtidig som du sparer inn på gebyrer og får bedre rentevilkår.

Billån

Uansett om du skal kjøpe din første bil eller ønsker en ny, kan du gjennom Centum få billån helt uten sikkerhet. Du velger laveste rente, og kan sette en nedbetalingstid på inntil 10 år. Dersom du ønsker en medsøker på lånet er også dette en mulighet. Så hvorfor ikke søke om et uforpliktende tilbud i dag og få bildrømmen i oppfyllelse?

Centum kredittkort

Kredittkort gir mulighet for fleksibel betaling og har mange fordeler gjennom ulike fordelsprogrammer. Gjennom Centum kan du finne kredittkort med kreditt på inntil 500 000 kroner. Renten vil ligge på 5,99 – 26,9% om du ikke betaler fakturaen i sin helhet ved forfall. Mange kredittkort er også i dag gebyrfritt, og vil sikre deg bedre mot nettsvindel.

Centum.no – Nettbank, min side og kontakt

For å sjekke nettbank, status på søknader og kreditt, besøk MyBank.no. Logg inn på «min side» via login på https://www.centum.no/min-side. Centum har dessverre ingen egen app.

Du kan også komme i kontakt med Centum Finans sin kundeservice på tlf (+47) 23967000.

Åpningstider er mandag til torsdag fra kl. 08.00 til 20.00, fredag fra kl. 08.00 til 17.00, samt lørdag og søndag fra kl. 10.00 til 15.00.