Lån fra BN Bank – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Hos BN Bank kan du få tilbud på:

– Kredittkort

– Forbrukslån

– Billån

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Vi hjelper deg med å innhente lånetilbud fra BN Bank

Kredittkort

Handler du på internett eller er ute å reiser kan det være lurt å bruke BN bank sitt kredittkort. Ulempen med et kredittkort kan være at man fort mister oversikten, men med mobilbanken vil du ha full oversikt. Andre fordeler med kredittkort er:

  • Gebyrfri betaling i hele verden
  • 45 dager rentefri betalingsutsettelse
  • Dekker egenandel på inntil 12.000 kr ved skade på leiebil.

 

 

Rente på lånet

Renten hos BNBank varierer fra person til person. Derfor er det viktig at du innhenter tilbud fra flere banker. Når du sammenligner tilbudene må du se på den effektive renten, det er renten som inkluderer alle kostnader som:

  • Gebyrer
  • Omkostninger
  • Andre skjulte kostnader

 

 

Søk om forbrukslån hos BN Bank
Med BN Bank sitt kredittkort får du inntil 45 dager rentefri betalingsutsettelse

Visste du at man kan spare penger ved å sammenligne lån fra flere forskjellige banker

Om BN Bank

BN Bank har mange tjenester for både privatkunder og bedriftskunder. Dette er altså en landsdekkende bank som har som mål å gjøre banktjenester enkelt for folk flest. Faktisk var de den første banken som ga kunder muligheten til å opprette et kundeforhold og nettbank. Dette lot seg gjøre med BankID på få minutter.

Private kunder

Her tilbyr BN Bank blant annet en bankkort- ordning for barn og ungdom. Videre har de brukskonto, boliglån, depositumskonto, seniorlån og andre låneavtaler, samt en rekke sparekontoer. I tillegg tilbyr de eiendomsmegler gjennom BN bolig. Altså et fullverdig bankforhold, også for foreldre med barn.

BNbank – Bedriftskunder

BN Bank ønsker å kunne tilby små og mellomstore bedrifter en enkel og gebyrfri tjeneste, uten en rekke skjulte kostnader. Alle små og mellomstore bedrifter som er registrert i Foretaksregisteret eller enhetsregistret kan raskt bli bedriftskunde på nett. Bedrift med organisasjonsnummer eller et enkeltpersonsforetak kan få nettbank, driftskonto med bankkort, skattetrekkskonto og plasseringskonto med fritt antall uttak. Her kan du skreddersy løsninger for din bedrift, og de hjelper deg gjerne gjennom chat.

I tillegg har de produkter for lag og foreninger som trenger en bankforbindelse. Skal du starte et nytt aksjeselskap? I så fall kan du få en konto for å bekrefte innbetalt aksjekapital gratis gjennom BN Bank. De vil hjelpe deg med alt det praktiske, slik at det er enkelt og raskt.

Gå inn på www.bnbank.no for å lese mer om de ulike tjenestene og vilkårene for forskjellige bankprodukter BN Bank leverer.

Nettbank og kontakt for BN Bank

For å få en helhetlig oversikt over hva de kan tilby innen kredittkort, forbrukslån og refinansiering, gå inn på Bnbank.no. Logg inn på «min side» i nettbanken deres, via login på https://bnbank.no/logg-inn/. I nettbanken har du full oversikt over ditt kortbruk, du kan også laste ned BNBank sin app.

Banken har to kontorer. Hovedkontoret ligger i Trondheim, Kongensgata 2, 7011 Trondheim. Det andre kontoret ligger sentralt i Oslo, du finner dem i Tordenskiolds gate 8, 0160 Oslo. For hjelp kan du kontakte kundeservice på tlf (+47) 73892000. Åpningstider på telefon er fra 09.00 til 15.00 alle hverdager (mandag til fredag).