Lån fra Bluestep – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Hos Bluestep kan du få tilbud på:

– Boliglån

– Refinansiering

– Mellomfinansiering

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Sammenlign lånetilbud fra Bluestep og andre banker, slik at du får den beste renten

Bruk en lånekalkulator

Lurer du på hva et lån koster det kan du bruke en lånekalkulator. Da vil du fort få en god oversikt over hva du faktisk må betale i måneden, samtidig hva den totalkostnaden for lånet blir. På denne måten kan du lettere sammenligne forskjellige lån, og deretter velge det beste.

Bluestep rente

Renten på lån vil variere ifra person til person. Det er derfor viktig at du innhenter tilbud fra flere banker, og deretter ser på hvilken effektive rente du får. Den effektive renten, er den totale kostnaden du faktisk betaler og består av:

  • Gebyrer
  • Omkostninger
  • Andre skjulte kostnader

 

 

Søk om forbrukslån fra Bluestep
Kredittkort fra Bluestep? vi hjelper deg med å søke.

Visste du at man kan spare en god del penger ved å sammenligne lån fra flere banker

Om Bluestep

Bluestep Finans, eller Bluestep Bank, er Skandinavias største spesialiserte boliglåner. Dersom din vanlige bank sier nei, kan Blue step være aktuelt for deg.  Videre tilbyr de også konkurransedyktige priser for detaljhandel innskudd.

Lån fra Bluestep

BlueStep er en del av Swedish FSA. Fokuset deres ligger på å tilby boliglån til mennesker som ønsker å forbedre eller endre deres livssituasjon. Hvor de ønsker å være økonomisk ansvarlig.

Det er ikke til å legge skjul på at de norske bankene i dag blir stadig strengere på å låne penger til boliglån. Særlig vanskelig er det dersom man har hatt betalingsanmerkninger i fortiden. Det er nettopp disse menneskene de ønsker å nå ut til. Slik at de som har ordnet opp i økonomien skal kunne ha mulighet til å få et boliglån.

Refinansiering fra Blue Step

I tillegg til hjelp ved boligkjøp kan du også få refinansiering og mellomfinansiering. Mellomfinansiering vil si at du får kjøpe ny bolig, før du har solgt din eksisterende bolig. Sist, men ikke minst, tilbyr de sparekonto til både flytende og fast rente.

Gå inn på www.bluestepfinans.no eller direkte på www.bluestepbank.com for å lese om firmaet. For å søke om lån kan du gå til www.bluestep.no.

Nettbank og kontakt

For å sjekke nettbank, status på søknader og kreditt, gå inn på Bluestep.no (tidligere Bluestepfinans.no). Logg inn på «min side» via login på https://spare.bluestep.no/bluestepweb/. De har dessverre ingen egen app. For ytterligere informasjon, søknadsprosess og lånevilkår kan du gå inn på www.bluestep.no.

Banken holder til Oslo med adresse: Skippergata 31, 0406 Oslo. Du kan komme i kontakt med kundeservice på tlf (+47) 21628239. Åpningstidene på telefon er mandag til torsdag fra kl. 08.00 til 18.00, og fredag kl. 08.00 til 16.00.