Finn det beste forbrukslån – Søk nå!

Få lån fra 10.000 til 500.000

Få nedbetalingstid fra 1 til 15 år

Nominell rente fra 5,95%

Til refinansiering av gjeld eller nytt lån

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du billigst forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Få tilbud på forbrukslån fra flere banker, slik at du får det billigste forbrukslånet

Norges beste forbrukslån

Det er mange banker som tilbyr forbrukslån, hvilket forbrukslån som er best i Norge er vanskelig å svare på. Forbrukslånet skal nemlig være best for deg og ingen andre. Du kan finne forbrukslånet som passer best til deg med kun 3 enkle steg:

  1. Fyll ut skjemaet på vår side
  2. Velg hvilke banker du ønsker å motta tilbud fra
  3. Sammenlign lånetilbudene og velg det beste

 

Forbrukslån med best rente

For å finne forbrukslån med best rente burde du sammenligne forskjellige lånetilbud fra ulike banker. Da er det viktig at du ser på den effektive renten ikke nominelle. Den effektive renten er hva du faktisk betaler, det vil si at det er den samme som nominell rente pluss:

  • Gebyrer
  • Omkostninger
  • Andre skjulte kostnader

 

 

Få det beste forbrukslån ved å sammenligne tilbud fra flere banker.
Har du mye kredittkort gjeld? refinansiere og spar penger.

Visste du at mer enn 300.000 husholdninger i Norge har høy kredittkortgjeld?

Beste forbrukslån

Hva det beste forbrukslånet er varierer hele tiden, samtidig som det varierer ut ifra tilbud gitt til individer. De ulike långiverne kjemper for å være den mest attraktive aktøren i markedet, samtidig som det er vanlig bransjestandard å gjennomføre en kredittsjekk og sette renten deretter.

Hvilken långiver som var best i fjor er ikke nødvendigvis best i år. Her gjelder det derfor å søke litt rundt, eller gjøre prosessen enkel og rask hos oss. I tillegg tilbyr noen banker en langt mer fleksibel tilbakebetaling av lånet enn andre, noe som betyr at hva beste forbrukslån for deg er kommer an på hva dine behov er og hva du ønsker.

Beste forbrukslån 2018

I 2018 er det Bank Norwegian sitt forbrukslån som stikker av med seieren på grunnlag av god brukeropplevelse og gunstig etableringsgebyr (0 til 950 kroner). Videre tilbyr Sbanken også gunstig forbrukslån som en av markedets beste effektive renter og ingen etablerings- eller termingebyr.

Dersom du ønsker et forbrukslån på under 70 000 kroner er det Santander sitt forbrukslån som er best. Her er det ingen termin- og etableringsgebyr og lav minimumsrente.

Om en fleksibel tilbakebetaling er viktig for deg har Instabank og Monobank kommet godt ut i 2018.

Andre långivere som skiller seg positivt ut er Lendo, Axo Finans og Sambla.

Beste rente som er avgjørende

Det er flere faktorer som påvirker hvilken effektiv rente du får på lånet, blant annet ønsket lånebeløp, nedbetalingstid, din inntekt, eventuell utestående gjeld og ellers den kredittvurderingen banker gjør av deg. Beste rente på forbrukslån er altså den laveste effektive renten du får tilbudt fra en långiver på markedet.

I tillegg må du huske på at desto lenger nedbetalingstiden er, jo mer vil lånet koste deg (i form av rentekostnader).

Forbrukslån uten sikkerhet

Forbrukslån er normalt sett lån uten sikkerhet, altså at du ikke setter sikkerhet i eiendeler som bolig eller bil. Det er likevel mulig å sette sikkerhet i eiendeler for å presse ned renten, men det er ikke alltid det beste alternativet og ikke sikkert du får en såpass lavere rente at det er verdt risikoen for din del.

For å finne et forbrukslån som er best for deg bør du sammenligne flere lånetilbud fra flere ulike banker og finansinstitusjoner.

Slik finner du beste forbrukslån

For å finne forbrukslånet som er best for deg, bør du enten benytte deg av skjemaet for å få flere uforpliktende tilbud fra ulike långivere, eller du kan ta kontakt med en rekke långivere selv.  Å benytte deg av vårt skjema gjør at du sparer mye tid, samtidig som det er helt uforpliktende og du får flere gode lånetilbud som gjør det enkelt å sammenligne en rekke lånetilbud.