Lån fra BB Finans – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Få tilbud på:

– Lån

– Forbrukslån

– Refinansiering

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Søk om forbrukslån hos BB-finans

BB Finans erfaringer

Når du skal låne penger er det viktig at du får hjelp fra en seriøs bank. Derfor kan det være lurt å forhøre seg med venner og bekjente om dere opplevelser. På denne måten vil du få en bedre opplevelse når du vet at du kommer til å få den hjelpen du trenger.

Sammenlign lån fra flere banker

Markedet for lån er stort i Norge. Derfor er det store muligheter for å få et billigere lån dersom man sammenligner flere lånetilbud enn hvis du går til første og beste du ser. Hvis du innhenter flere lånetilbud vil du fort se at du kan spare en god del penger på å velge det billigste alternativet.

 

Vi hjelper deg med å innhente lånetilbud fra BB-finans og flere banker
Hos BB finans får du intil 51 dagers rentefri kreditt med deres kredittkort

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Om BB finans

BB Bank ASA, tidligere BB Finans AS, er en norsk bank med gunstige forbrukslån. Videre tilbyr også BB bank både refinansiering av lån og kredittkort. I tillegg har de flere samarbeidspartnere, deriblant Centum.

Forbrukslån

BB finans tilbyr lån inntil 300 000 kroner helt uten sikkerhet, og de lover å behandle søknaden din samme dag. Ved forbrukslån gjennom dem står du fritt til å velge nedbetalingstid selv. Men de anbefaler at denne ikke er lenger enn fem år.

Lånet deres gir deg full fleksibilitet, avdragsfrihet om du måtte ønske det og mulighet for to betalingsfrie måneder hvert år. Renten ligger på mellom 9,9 til 23 %.

Ønsker du å refinansiere dyre smålån? Da kan BB Bank ASA gi deg lave renter og lave månedsbeløp. Samtidig som de sikrer at du får en god oversikt over din privatøkonomi.

Kredittkort

Credits Visa kredittkort er bankens kredittkort, og dette gir deg gebyrfritt varekjøp og minibankuttaks både innenlands og utenlands. I tillegg får du inntil 51 dagers rentefri kreditt på opptil 100 000 kr i kreditt.  Kortet i seg selv har ingen års- eller fakturagebyr, og du kan til og med gjøre gratis overføring til din privatkonto. Dersom du ønsker en fleksibel nedbetaling vil dette være mulig.

Kredittkort er smart ved riktig bruk, og gjennom Credits Visa er du beskyttet mot kortsvindel og tap av gods under kredittkjøpsloven. Da kan du trygt handle på nett, samtidig som dine personopplysninger er trygge.

BBf.no – Nettbank og kontakt

BB Finans holder til i Bergen, hvor adressen er Markveien 1 A, 5012 Bergen. De har ingen egen nettbank, men for å sjekke status på søknader og kreditt, logg inn på «min side» via Centumfinans sin login på https://www.centum.no/min-side. De  har heller ikke egen app. For å søke om lån eller kredittkort kan du gå inn på www.bbf.no.

Du kan komme i kontakt med BB Finans sin kundeservice på tlf (+47) 56999200. Åpningstider er alle hverdager  fra kl. 08.00 til 20.00.