Lån fra Bank2 – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Her kan du få tilbud på:

– Omstartslån

– Forbrukslån

– Refinansiering

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Vi hjelper deg med å innhente tilbud på forbrukslån fra Bank 2 og andre banker.

Omstartslån

Trenger du å få en oversikt over din økonomi? Det kan du spare store summer på. Bank 2 hjelper deg med å samle forskjellig gjeld i ett større omstartlån. Da betaler du enkelt og greit ned det gamle lånet ditt med det nye, men med bedre betingelser. For å få lån uten sikkerhet må du minimum ha en årsinntekt på 300.000 kroner.

 

Sammenlign lån

Når du skal ta opp et lån er det viktig at du gjør en grundig etterforskning først. Prisen på lånet vil nemlig variere fra bank til bank og fra person til person. For å få det beste lånet må du derfor sammenligne flere tilbud. Da er det viktig at du er oppmerksom på den effektive renten. Det er renten du faktisk betaler med alle kostnader inkludert. Noen banker kan oppgi en lav nominell rente, dette hjelper ikke deg om den effektive er høy.

 

Få tilbud om forbrukslån fra Bank 2 og flere
Sammenlign flere kredittkort slik at du finner det beste

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Om Bank2

De har spesialisert seg innen tilpassede tjenester og løsninger for privatpersoner og selvstendig næringsdrivende. Som har behov for et alternativ til andre banker. Her finner du det meste innen dagligbank, slik som brukskonto, sparekonto, bankkort og kredittkort. Videre tilbyr de ulike lån som boliglån og refinansiering.

Refinansiering og forbrukslån

Forbrukslånet de tilbyr kalles likviditetslån. Dette skal bidra til en stabil og trygg økonomi om du har havnet i en vanskelig periode.

De tilbyr refinansiering av lån selv om du har betalingsanmerkninger ved å sikre lånet med pant i bolig. Banken sin målsetning er at du skal kunne få en ny økonomisk start og klare å nedbetale din utestående gjeld.

Boliglån

Ønsker du å kjøpe bolig, men banken din har gitt deg avslag på boliglån? Da kan bank to hjelper deg! En av grunnene til at flere får avslag på boliglånssøknaden er fordi de har en variabel inntekt. Derfor ingen fast lønnslipp. Kanskje er du frilanser eller selvstendig næringsdrivende? Bank2 vil hjelpe deg å finne en løsning som passer din økonomi, og sammen får du oppfylt drømme om bolig.

Den effektive renten vil avhengig av en individuell vurdering, men her er et priseksempel hentet fra Bank2 sine nettsider. Låneeksempel: Effektiv rente 5,34% ved lån på 2 mill. over 25 år, kostnad kr 1.582.298,- totalt kr 3.582.298,-

Mellomfinansiering fra Bank 2

Ved boligsalg skal du gjerne kjøpe en ny bolig innen kort tid etterpå. Dersom du bruker Bank2 vil du kunne få en mellomfinansiering. Altså kan du kjøpe ny bolig selv om din gamle bolig ikke er solgt enda. Dette gjør hele prosessen enklere der du får et midlertidig lån.

Bedrift

Skal du starte et prosjekt og har behov for finansiering? Bank2 har flere finansieringsløsninger for investorer, selskaper og privatpersoner til utviklings- og byggprosjekter, spesialprosjekter og mer. For å få et tilbud kan du gå inn på deres hjemmeside og ta kontakt per tlf. eller mail.

Nettbank og kontakt

For å sjekke nettbank, status på søknader og kreditt, besøk Bank2.no. Logg inn på «min side» via login på https://bank2.no/bedrift/betale/nett-mobilbank. De har ikke egen app for sin nettbank. For ytterligere informasjon, søknadsprosess og lånevilkår kan du gå inn på www.bank2.no.

Bank2 holder til i lokaler i Oslo. Adressen er Henrik Ibsens gate 60B, 0255 Oslo. Trenger du hjelp kan du komme i kontakt med deres kundeservice på tlf (+47) 24132060. Åpningstider er mandag til fredag  fra kl. 08.30 til 15.30.