Lån fra Bank Norwegian – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Få tilbud på:

– Kredittkort

– Forbrukslån

– Oppussingslån

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Vi hjelper deg med å innhente lånetilbud fra Bank Norwegian

Lånekalkulator

Lurer du på hva et lån vil koster deg hos Bank Norwegian? Da kan du bruke flere forskjellige kalkulatorer som du finner på nettet. Det eneste du trenger er å fylle inn de forskjellige rentevilkårene, så vil du kunne se hvor mye du må betale for ditt lån.

 

Hvilken rente vil jeg få?

Renten vil variere ut ifra person til person. Det er viktig at du innhenter tilbud og deretter ser på hvilken effektive rente du får. Den effektive renten består av:

  • Gebyrer
  • Omkostninger
  • Andre skjulte kostnader

 

 

Vi hjelper deg med å søke om forbrukslån hos Bank Norwegian og flere
Sok om kredittkort fra Bank Norwegian

Visste du at man kan spare penger ved å sammenligne lån fra Bank Norwegian og andre banker

Bank Norwegian

Bank Norwegian AS, eller Norwegian bank, er et norsk bankselskap som driver over nett og retter sin virksomhet mot privatmarkedet. Banken startet opp i 2007 og tilbyr forbrukslån uten sikkerhet fra 5000 til 600 000 kroner. De har også andre banktjenester som kredittkort og sparekonto.

Kredittkort fra BankNorwegian

BankNorwegian er kanskje mer kjent for de fleste gjennom kredittkort tjenesten sin. Her kan man tjene CashPoints på varekjøp og en viss %-andel på flybilletter hos Norwegian.

I tillegg har de en rekke gode kampanjer med økt CashPoints fortjeneste. Det er med andre ord mye å hente inn med dette kombinerte kredittkortet og fordelskortet. Ettersom poengene som samles inn kan brukes på flybilletter, er det et attraktivt program.

En annen god fordel med dette kredittkortet er at det er gratis kontantuttak i utlandet. Noe de fleste kredittkort ikke tilbyr. Samtidig som det er reise- og avbestillingsforsikring i kortet.

Det er ingen årsavgift og kommer med 45 dagers rentefri kreditt. Dersom fakturaen ikke betales i sin helhet begynner rentene så å løpe. Da med en effektiv rente per år på 23,1 %.

Her er noen av fordelene:

  • 1% Cashpoints på kjøp opp til 100 000 kroner per kalenderår, 0,5% utover denne bruken.
  • 4 % cashpoints på LowFare – billetter hos Norwegian.
  • 10 % Cashpoints på Flex – billetter hos Norwegian.
  • Ekstra cashpoints på en rekke hoteller, telefonselskaper, matvarehandel på nett (Kolonial), alarmselskaper (Sector Alarm) og mer. Her må du gå gjennom Norwegianrewards for at poengene skal komme på din konto. Det kan også ta noe tid før poengene har kommet inn.

Norwegianbank sine forbrukslån

Forbrukslånet til Bank Norwegian har en effektiv rente fra 9,49%. Hvor gjennomsnittsrenten ligger på 17,8% (effektiv rente) og en løpetid på 1 til 5 år. Er det snakk om bruk til refinansiering er det en løpetid på ett til 15 år. Det er noen etableringsomkostning, men dette varierer ut ifra lånt beløp. Les mer om det her.

Bank Norwegian tilbyr også båtlån. Ut ifra oppgitte opplysninger på deres nettsider ser dette rimelig likt ut med forbrukslånet. Tilsvarende for oppgitt under oppussingslån.

Sparekonto hos Banknorwegian.no

Banken sin sparekonto tilbyr en nominell og effektiv rente på 1,75% fra første krone. Innskuddsrenten gjelder beløp opp til 2 millioner kroner. Beløp som overstiger grensen får en rente på 1,10 %.

For å lese mer om banken kan du gå inn på www.banknorwegian.no.

Kontakt

Bank Norwegian holder til på Fornebu, rett utenfor Oslo. Med adresse Snarøyveien 36, 1364 Fornebu. Er det noe du lurer på eller trenger hjelp til kan du kontakte Norwegian kundeservice på: 23 36 16 99. Åpningstidene deres er fra 10:00-16:00 på hverdager.