Lån fra Axo Finans – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Få tilbud på:

– Lån

– Forbrukslån

– Refinansiering

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Vi hjelper deg med å innhente lånetilbud fra Axo Finans

Hvor mye koster et forbrukslån?

Prisen på et forbrukslån varierer mye mellom de forskjellige bankene. Derfor er det viktig å innhente flere tilbud og sammenligne lånene. For å se hvor mye du må betale i måneden kan du benytte deg av en lånekalkulator. Den vil vise deg hva du må betale i måneden og hva den totale lånekostnaden vil bli.

Sammenlign lån

Det viktigste man må gjør før man tar opp et lån er å innhente tilbud fra flere forskjellige banker. Prisen vil varierer stort derfor er det viktig at du finner det billigste alternativet. Når du har mottatt flere forskjellige lånetilbud er det bare å begynne å sammenligne de. Husk å se på den effektive renten, den vil visse hva du faktisk må betale for lånet.

Axo finans lar det sammenligne flere forbrukslån
Sammenlign flere kredittkort slik at du får det beste.

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Axo Finans

Axo finans tilbyr konkurransedyktig lån, forbrukslån og refinansiering gjennom å sammenligne banker og gi deg de beste tilbudene. De er altså en finansagent som har klare avtaler med banker. Hvor du får lånetilbud i henhold til Finanstilsynets retningslinjer, for forsvarlig utlånspraksis. Du som kunde får denne tjenesten helt gratis, så her er det mye å spare – både når det gjelder tid og ikke minst penger!

Forbrukslån hos Axo Finans

Dersom du ønsker å låne mellom 10 000 kroner og 500 000 kroner kan du bruke søknadskjemaet til Axo finans. Da får du flere gode tilbud fra ulike banker som kjemper om deg som kunde. Forbrukslånet er lån uten sikkerhet, så her står du fritt disponibel til å benytte lånet slik du ønsker. Ved å sammenligne renten og lånevilkår fra flere lånetilbud vil du finne det beste lånet til akkurat deg.

Når vi sier det beste lånet til akkurat deg, betyr det at du skal få den fleksibiliteten som du trenger. Flere banker opererer med fleksibel nedbetaling, slik at du raskere kan bli kvitt gjelden om din økonomi tilsier det. Da blir lånet billigere fordi det blir mindre renter å betale.

Gå inn på www.axofinans.no for å lese mer om deres forbrukslån og bruk anbudstjenesten til å få flere gode lånetilbud. Husk at søknaden er helt uforpliktende!

Forbrukslånet stiller ingen krav til sikkerhet, men for å kunne søke må du ha fylt 25 år. Du må også ha en registrert liknet inntekt og ellers ingen aktive inkassosaker. Axo finans vil gjennomføre en kredittsjekk av deg. Dette er for å sikre at du er betalingsdyktig og for å beregne lånets størrelse og rente.

Refinansiering via Axo

Om du har en del utestående gjeld fordelt på mange smålån og kredittkort kan du søke om refinansiering på inntil 500 000 kroner. Gjennom å benytte deg av Axo vil din søknad bli vurdert av 13 forskjellige banker og Axo videresender det beste tilbudet. Ved å samle all smågjeld vil du spare inn penger på både rentene og gebyrer for hvert gjeldsforhold.

For å være kvalifisert til refinansiering må du ha fylt 23 år og ha en fast inntekt. Det er også et krav om at du ikke kan ha registrert noen inkassosaker.

Axo Finans erfaring – Trustpilot

Ut ifra kundevurderinger ligger Axo finans godt an med fem av fem stjerner. Altså er det mange fornøyde kunder av denne tjenesten. 

Axofinans.no – Kontakt

Axo Finans har ingen egen nettbank, da de er en finansagent. Ønsker du mer informasjon om deres produkter, lånevilkår, og søknadsprosessen kan du gå inn på www.axofinans.no/lån.

Du kan også komme i kontakt med kundeservice på tlf (+47) 22867400. Åpningstider er alle hverdager fra kl. 08.30 til 18.00, lørdag og søndag fra kl. 10:00 til 14:00.