Lån fra Bank2 – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Hos Avida Finans kan du få tilbud på:

– Flexilån

– Flexispar

– Forbrukslån

– Refinansiering

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende
i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Avida Finans erfaringer

Når du skal ta opp et lån er det viktig at du er fornøyd med banken. Den beste måten å finne ut hvordan banken opererer er å forhøre deg med andre om deres erfaringer. Spør derfor venner og bekjente hva slags opplevelse de har hatt med Avida Finans.

 

Sammenlign lån

Når du skal ta opp et lån er det viktigste å få den beste renten. Man ønsker jo ikke å betale mer enn man må. For å få til dette anbefaler vi at du sammenligner tilbud fra forskjellige banker. Da vil du fort se hvilken bank som kan tilby deg det beste lånet. Husk at du må se på den effektive renten når du sammenligner. Den viser hva du faktisk betaler for lånet.

 

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Avida Finans

Avida finans er et kredittmarkedsforetak som har tilbud innen tjenester og løsninger til privatpersoner og bedrifter i Norden.

Avida flexkreditt og forbrukslån

Som privatkunde kan du få fleksibilitet i økonomien gjennom deres forbrukslån uten sikkerhet kalt Flexilån. Du kan søke om forbrukslån fra 5 000 til 500 000 kroner med en tilbakebetalingstid på inntil 5 år. Den effektive renten vil variere ut ifra en individuell vurdering, men nominell rente er oppgitt til å variere fra 7,9% til 21,9 %. Det er noe etableringsomkostninger og månedsgebyr, noe du kan lese mer om på www.avidafinance.com/no/privat/flexilan/.

Avida Flexispar

Avida tilbyr også Flexispar som er en høyrente sparekonto med en rente på 2,05 % (2,0% fra november 2018). Her får du en gebyrfri konto med ubegrenset antall uttak, altså en frihet til å bruke pengene som du vil samtidig som du får en god rente på sparepengene.

Bedriftskunde hos Avida Finans

Dersom du er bedriftskunde vil du få bedriftsfinansiering med personlig saksbehandler og full kontroll via deres online-tjeneste. Du finner factoring tjenester, eksportfactoring og bedriftskreditt som raskt og enkelt kan finansiere virksomheten. Ved bedriftskreditt kan man velge mellom serielån eller annuitetslån, samt at det enkelt kan kombineres med en factoringtjeneste. Uansett om du trenger kapital til å få bedriften til å vokse eller ønsker å løse en eksisterende kassakreditt sak er det bare å ta kontakt med Avida bank.

Factoring tjeneste gjennom Avida gjør at bedriften din får betalt raskere. Banken tar av seg bedriftens administrasjon og kredittrisiko i forbindelse med fakturahåndtering, og du kan velge mellom fakturakjøp og fakturabelåning.

Eksportfactoring gjør at bedriften din får frigjort likviditet raskt, og er en enkel måte å beskytte mot risikoen ved fakturering til utlandet. Med Avida sin tjeneste slipper du også kostnad for inkasso i utlandet.

For å få et tilbud kan du gå inn på www.avidafinance.com/no, oppgi litt informasjon om virksomheten og antall kunder slik at banken finner riktig(e ) produkter til akkurat din bedrift og kan gi det et pristilbud.

Avidafinans.no – Nettbank og kontakt

Avida Finans har ingen egen nettbank, men for å sjekke status på søknader og kreditt, logg inn på «min side» via login på https://fv18.avidafinance.com/#/login. Banken har ikke egen app for sin nettbank. For ytterligere informasjon, søknadsprosess og lånevilkår kan du gå inn på www.avidafinance.com.

Du kan også komme i kontakt med Avida Finans sin kundeservice på tlf (+47) 23335050. Åpningstider er alle hverdager  fra kl. 09.00 til 16.00.