Lån fra Aconto – Søk nå!

Ønsker du et forbrukslån eller å refinansiere et gammelt?

Her kan du få tilbud på:

– Forbrukslån

– Refinansiering

 

Eks: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Sammenlign lånetilbud fra 8 banker

Fyller du ut skjemaet hos oss vil søknaden bli sendt ut til 8 banker gjennom TjenesteTorget som finansagent. Så fort alle bankene har vurdert søknaden din, tar vi kontaktet med deg for å presentere de beste lånetilbudene.

Forbrukslån BB Bank ASA
Forbrukslån Ikano Bank
Forbrukslån Monobank
Forbrukslån Svea Finans
Fobrukslån Instabank
Fobrukslån Ya Bank
Forbrukslån Santander Consumer Bank
Forbrukslån BN Bank

Slik finner du beste forbrukslån med 3 enkle steg!

Send inn 1 søknad

Du fyller ut ett skjema og har da muligheten til å søke på lån fra flere banker samtidig – helt uforpliktende

i

Sammenlign tilbud

Etter søknaden er behandlet vil du raskt motta flere lånetilbud som du kan vurdere – se etter det billigste lånet

Velg beste lån

Etter du har valgt lån, signerer du låneavtalen og får pengene utbetalt på kontonummeret du har oppgitt i lånesøknaden

Sjekk hvor mye du kan få i lån hos Aconto

Aconto erfaringer

Dersom du vurderer å ta opp et forbrukslån er det viktig at du får den hjelpen du trenger. Om du er usikker på en bank eller sammenligningstjeneste er det viktig at du forhører deg om andres erfaringer. Hør med venner og bekjente og de hva slags opplevelser de har hatt. 

Hva gjør en lånemegler?

Det er mange som er usikker på hva en lånemegler egentlig gjør. Kort fortalt innhenter de tilbud fra flere banker og sammenligner de for deg. På denne måten finner de det beste lånet for deg. Slik at du ikke trenger å bruke så mye tid på selve prosessen selv.  

 

Søk om forbrukslån hos Aconto
Få tilbud på kredittkort fra Aconto

Visste du at man kan spare en del penger ved å sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker?

Aconto

Aconto AS ble kjøpt av Huyda Group i 2018, og er en lånemegler som gir konkurransedyktige renter og gode muligheter for lån. De er en av de eldste lånemeglerne i landet og har derfor lang erfaring og mange dyktige arbeidere som henter inn tilbud på forbrukslån fra flere banker. I tillegg til lån tilbyr de banktjenester på vegne av bankene de har et samarbeid med. Dette er blant annet banktjenester som kredittkort, innskuddsavtaler og andre lån og kreditter. Deres tjeneste er helt kostnadsfritt for deg som kunde.

Aconto lån

Aconto Norge har et samarbeid med totalt 16 samarbeidspartnere, blant annet Santander, Easybank, Instabank og DNB. Det vil si at når du sender inn en søknad på lån på Aconto.no vil de videresende din søknad til disse bankene og hver enkelt bank gir deg et tilbud på lån. Dette gjør at du enkelt kan sammenligne flere lån og vilkår, og sørge for at du får den beste (laveste) renten. På deres nettside kan du søke om forbrukslån fra 20 000 til 500 000 kroner, med en nedbetalingstid på 1 til 15 år.

Videre har de et krav på inntekt på 120 000 kroner, samt aldersbegrensning på 20 år. Ettersom det er et forbrukslån trenger du ikke stille pant i eiendeler som bil eller bolig. Dersom du ønsker å refinansiere utestående kredittgjeld og andre lån vil du også kunne gjøre det gjennom Aconto. I tillegg til forbrukslån kan du motta tilbud på kontokreditt, også kalt fleksible lån. Forskjellen er at ved kontokreditt betaler du kun renter for den lånerammen som du har disponibelt på kontoen din. Om du skal ta opp et nytt lån er nedbetalingstiden satt til inntil 5 år, men om det skal brukes til refinansiering kan du ha en nedbetalingstid inntil 15 år.

Når du skal ta opp et forbrukslån er det viktig å se på hvilken rente du får tilbudt. Det er tross alt den som sier noe om hvor dyrt lånet blir. Laveste effektive rente de tilbyr er 6,86%, men dette er basert på at du har en svært god kredittscore og god betalingsevne. Dersom du har en lavere kredittscore vil dette reflekteres i renten og du må påberegne en høyere rente. Dette er fordi bankene tar en større risiko i å låne deg penger.

Slik sender du søknad

For å sende inn en søknad går du til aconto.no og legger til nødvendig opplysninger. Det første du gjør er å velge ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Videre oppgir du personalia som fødselsnummer, epost, mobil og boforhold. Deretter må du oppgi boforhold, brutto årsinntekt og hva slags type inntekt det er. Om du skal bruke lånet til refinansiering skal dette oppgis, samt om du har noen betalingsanmerkninger.

Kundeservice og lånetilbud

På billigforbrukslån.no har Aconto fått en vurdering på terningkast 6, altså formidler de gode betingelser på lånene. Videre har de god kundeservice og man får raskt svar på lånesøknaden der du skal få et tilbud i løpet av 4 timer. Dersom du har spørsmål eller behov for veiledning er det bare å ta kontakt med de på tlf. 418 00 000 eller sende en mail til post@aconto.no.